Kelim Pude 138

449.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk. Leveres med monteringspude

finehome smukke orientalske kelimpude nr. 138 er syet af ægte vintage kelimtæppe.

Produktinformation:

  • Mål: 37×60 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld).
  • Bagsiden er i 100% bomuld med lynlås på midten.
  • Tåler ikke vaskemaskine – skal renses.

Køb kelim pude online. Hurtig levering

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 138

Kelim pude 138 er en orientalsk smuk uldpude håndsyet af vintagetæppe fra Tyrkiet. Den unikke kelimpude måler 37×60 cm og leveres med monteringspude. Forsiden af puden er 100% uld og bagsiden 100% med en lynlås på midten. Kelimpuder er dit dig som ønsker en unik pude i din indretning. Kendetegnet ved kelimpuder er at alle er forskellige, idet de er fremstillet af slidstærke vintagetæpper.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Det store udvalg af kelim puder fra findehome er ægte orientalske puder fra Tyrkiet. De er håndsyet af vintage kelimtæpper. Kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de efter hinanden i mønsteret.

De ægte kelim puder i smukke farver med eller uden striber vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, i sofaen eller måske på gulvet ved væggen. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim, kelimpuder og  kelimtæpper er kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer, store og små mål på din unikke kelimpude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke uldpuder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm, kan du følge dette link

Vaskeanvisning kelim pude 138:

37×60 cm kelim pude 138 i brune, orange og gule farver tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal afmonteres via lynlås på bagsiden af puden og sendes til rensning.

Forsiden af finehome kelim pude er fremstillet af 100% uld. Bagsiden af betrækket er i 100% bomuld.

Har du fået lyst til opfriskning af stuen? Den unikke kelim pude 138 er til dig som ønsker at pifte boligen, stuen eller sofaen med unikke farvekombinationer i form af ægte unikke kelim puder. Kelim puder kan sættes sammen på kryds og tværs i store og små størrelser. De tyrkiske kilim puder er robuste og slidstærke. . Køb din favoritpude online og få leveret med monteringspude.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Få gratis fragt ved køb online på over 499 kr. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.700 kg

Du kunne også være interesseret i...