Tyrkiske kelim puder - Køb unikke kelim sofapuder 40x40 - finehome

Kelim Pude 157

299.95 DKK

Ægte håndsyet kelim pude

Tyrkiske kelim puder 40x40 med smukt mønster og striber

Ægte tyrkisk kelim pude 40×40 i brune og rødelige farvenuancer

finehome kelim vintagepude er syet af vintagekelim fra Tyrkiet.

Produktinformation: 40 x 40 cm.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Ved køb af kelim pude 157 får du en enestående smuk unik pude.

Den faverige kelimpude leveres med monteringspude.

 

1 på lager

Beskrivelse

Tyrkisk kelim pude 40×40

Se smukke 40 x 40 kelim sofapuder fra finehome og find en unikke tyrkiske kelim puder. Den orientalske kemlimpude nr. 157 er en smuk håndsyet tyrkisk kelim pude importeret fra Istanbul. Kelim sofapuder er til dig, som ønsker noget specielt og unikt i din boligindretning. Unik fordi de orientalske pudebetræk er 100% håndlavede og ikke 2 er ens. Dvs. der er ikke tale om produktion på store maskiner, men unikke tyrkiske håndlavede kelim pudebetræk. Kendetegnet for kelim sofapuder er, at de som ofte har en utrolig smuk farvesammensætning med mønster og striber. Det er som ofte familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de utrolig flotte kunsthåndværk.

Kelim sofapuder

Har hjemmets rum brug for opfriskning, er en orientalsk pude i en sofa eller en lænestol en nem og billig løsning til et nyt udtryk i stue eller værelse . De store tyrkiske kelim puder kan bruges som gulvpuder. Kelim puder 40 x 40 kan matches store og andre små sofapuder. F.eks. vil en slagbænk eller en gamle lænestol på et flot pift med en ægte autentisk vintage kelim pude. Den unikke uldpude leveres med monteringspude. De tyrkiske kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder 40 x 40 kelim puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de gamle kilim er syet af samme kelimtæppe eller kelimløber. Derfor minder udtrykket i kelim sofapude med andre fra samme kilim.

Historien bag kelim

De smukke tyrkiske kelim puder med eller uden striber giver dit hjem sit helt eget særpræg. De robuste vintagefund har en lang og spændende historik.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært kaldes, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål til din / dine kelim puder, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller på telefon: 30354616.

Kelim sofapude nr. 157 har sit helt eget særpræg. Alle finehome kelim puder 40 x 40, 50 x 50 og 40 x 60 vintage kelim puder er fra Tyrkiet. Har du lyst til at se hele udvalget i store og små pyntepuder, kan du følge dette link

Tyrkisk kelim pude 157  leveres med monteringspude. Kelim sofapuder tåler ikke vaskemaskine. Pas godt på dit kelim ved at sende det til rensning.

Køb 2 kelim puder 40 x 40 og få gratis fragt

finehome leverer dine “nye” tyrkiske puder med GLS eller DAO.

Leveringstid: 2 dage.

Få gratis fragt ved køb af alle ordrer i Odense. Få gratis fragt ved alle køb på over 499 kr i resten af Danmark. Se yderligere information i check-out.

tyrkisk kelim pude / kelim sofapuder

 

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...