Kelim pude 40×70 cm – nr. 184

489.00 DKK

Håndvævet kelim pudebetræk med fyldpude med fjer

Smukt mønster i mange farver i kelim pude

Unika kelim pude 40×70 fra finehome

finehome smukke kelim vintagepuder er syet af ægte orientalsk kelimtæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation:

  • 1 stk. 40×70 cm pude
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.

Frisk boligen med flot unika kelim pude. finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 40×70 cm

Stor autentisk kelim pude 40×70 fra finehome er håndsyet af ægte kelim fra Tyrkiet. Kelim betræk nr. 184 som måler 40×70 cm leveres med lækker fyldpude med fjer. Kelim vævning er unika, hvilket betyder, at der kun findes en kelim pude i lige præcis det mønster. Kelim betrækket er skåret ud af en gammel tyrkisk kelim.

Kelim puder er for dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din boligindretning. Kendetegnet for kelim puder er at de som oftest er farvestrålende kunsthåndværker med utroligt smukt mønster. Her er der ikke tale om pudeproduktion på maskiner, men et håndlavet kilim pudebetræk.

Historien om orientalske puder

En kelim pude 40×70 cm giver dit hjem sit helt eget særpræg. En smuk kelim pude kan have en lang og spændende historik idet det som oftest er kvinder i de små landsbyer som væver de smukke kunsthåndværker. Kelims oprindelse kan som oftest ses på stilart, mønster, farver samt symboler.

De fleste kelim puder og kelim tæpper stammer er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet og som nævnt har hver tyrkisk region sin helt egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster. Eksperter kan se kelims oprindelsessted.

Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim puder og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Orientalske puder og kelim puder

finehome får løbende varer hjem fra vores faste samarbejdspartnere. Har du specifikke ønsker på mål og farver til en unik og smuk kelim pude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Alle finehome kelimpuder 40×60, 50×50, 60×60, 40×40 samt kelim pude 40×70 stammer fra de orientalske lande.  Har du lyst til at se hele udvalget af store og små vintage puder, kan du følge dette link

Alle finehome kelim puder  leveres med monteringspuder. Kelim pudebetræk uld tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler at afmontere pudebetrækket via lynlås på bagsiden og sende betrækket til rensning.

Levering:

finehome leverer dine kelim puder direkte til din dør eller med GLS. Du har mulighed for selv at hente hos os. Se yderligere information i check-out.

Ved køb af 2 smukke kelim puder fra finehome får du GRATIS fragt. finehome leverer lynhurtigt

Yderligere information

Vægt 3.500 kg

Du kunne også være interesseret i...