Kelim lounge pude- Køb smuk 47x93 cm flot kelimpude med montagepude

Kelim Pude Lounge 47×92

1,250.00 DKK

Ægte håndvævet lounge kelimpude – leveres med montagepude.

Smuk kelim lounge pude 47x93 cm

Stor orientalsk håndvævet lounge pude – virkelig smuk

Pudebetrækket er syet af ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.

finehomes kelimpuder er helt unikke, hvilket betyder at ikke 2 er ens.

Produktinformation: 47×93 cm.

Forsiden er af 100% håndvævet oldkilim (uld). Bagsiden er 100% bomuld.

Skal renses.

finehome leverer hurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim lounge pude

Virkelig smuk aflang kelim lounge pude, håndvævet af oldkilim fra den østlige del af Tyrkiet. Den orientalske kelimpude er håndsyet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Mønsteret er unikt i meget flotte farvenuancer. Denne store kelimpude vil uden tvivl give boligen en unik udstråling.

Kelim lounge pude af unika vintage tæpper

Alle kelimpuder er håndlavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. I finehomes udvalg kan du finde dekorative kelimpuder som er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de orientalske uldpuder er lavet af samme stykke kelimtæppe eller kelim løber. Derfor minder de meget efter hinanden i mønster og udtryk. finehome kelim lounge pude vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvadenten om du vælger puden som lounge pude, gulvpude eller noget helt andet. En kelim-pude er til dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din bolig indretning. Trendcarpets eller kelim-puder er det populære navn på uldpuderne. Oprindeligt kommer de fra flere orientalske lande. De fleste har oprindelsesland i Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder fra Tyrkiet følge dette link: finehome kelimpuder

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Den store kelim lounge pude har sin helt egen historie og unikke mønster. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Kelim – Specifikationer og vaskeanvisning

finehome kelim lounge pude måler er 47 cm høj og 93 cm lang. Forsiden er af 100% uld. Bagsiden er af 100% bomuld med lynlås på midten. Kelim pudebetrækket skal renses.

Levering af finehome kelim lounge pude

Den aflange kelimpude leveres med udtagelig monterinspude. finehome har håndplukket dette orientalske fund til skandinaviske hjem. Den nordiske farveskala samt nordic cozy style har været nøgleordene for udvælgelsen af de populære uldpuder. Skab lethed og varme i hjemmet med en håndsyet ægte lounge kelimpude fra Tyrkiet. finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på kelimtæpper, sofapuder eller andre orientalske specialliteter er du velkommen til at kontakte os: E-mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616 Køb din smukke kelimpude online og få leveret til døren eller til pakkeshop. Du får gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 2.95 kg
Størrelse

47 cm høj og 93 cm lang

Du kunne også være interesseret i...