Kelim pude sæt

999.00 DKK

Ægte håndvævet kelim pudebetræk – 3 stk.

kelim pude sæt med 3 smukke sofapuder fra finehome

3 orientalske kelimpuder – sælges kun som sæt

finehome smukke kelim vintagepuder er syet af samme orientalske kelimtæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation:

2 stk. 40 x 40 cm samt 1 stk. 40×60 cm pude

Forsiden er 100% kelim (uld). Bagsiden er 100% bomuld.

Alle puder leveres med lækre monteringspuder.

Gratis fragt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude sæt

3 smukke kelim puder, 2 stk. 40×40 samt 1 stk. 40×60 er et ægte kelim pude sæt håndsyet af samme stykke kilim fra Tyrkiet. De smukke kelim puder sælges kun som sæt. Kelim pude sættet er for dig, som ønsker noget unikt i din boligindretning. Unik fordi de orientalske kilim pudebetræk er håndlavet af orientalsk kelim og unikt fordi mønsteret ikke er ens i nogle af de farvestrålende kunsthåndværker. Det betyder også, at der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk.

Historien om orientalske puder

Unikke kelim giver dit hjem sit helt eget særpræg. finehome robuste kelim pude sæt og kelim puder har en lang og spændende historik. Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster. Eksperter kan se kelims oprindelsessted.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest har farvestrålende mønster med eller uden striber. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de unikke kunsthåndværker.

Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Find dit unikke sofapude sæt

finehome får løbende varer hjem fra vores faste samarbejdspartnere i de orientalske lande. Har du specifikke ønsker på mål og farver til din unikke kelimpude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Alle finehome kelimpuder 40×60, 50×50, 60×60 samt 40×40 vintage kelim puder stammer fra de orientalske lande.  Har du lyst til at se hele udvalget af store og små vintage puder, kan du følge dette link

Kelim pude sæt med 3 stk. kelim puder  leveres med monteringspuder. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler at afmontere pudebetrækket og sende betrækket til rensning.

Levering:

finehome leverer dine kelim puder direkte til din dør eller med GLS, hvis du bor du langt væk fra os.

Ved køb af kelim pude sæt får du GRATIS fragt.

Leveringstid: 2 dage.

Yderligere information

Vægt 3.500 kg

Du kunne også være interesseret i...