Kelim Pude 182

299.95 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk – leveres med lækker inder pude

Små kelim puder til kun 299 kr. inkl. monteringspude

ægte kelim puder til kun 299 kr. hos danske finehome

finehome kelim vintagepude er håndsyet af ægte orientalsk kelim

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Ved køb af kelim pude 182 får du en virkelig smuk unika pude til opfriskning af boligindretningen.

Køber du 2 puder får du gratis fragt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim puder udsalg

Du skal lede længe efter kelim puder på udsalg for at finde så billige og så smukke kelim puder, som du finder hos finehome.  finehome tilbyder måske Danmarks bedste priser på kelim puder idet vores priser også inkluderer lækre inderpuder med fjer. Vi importerer direkte fra små lokale købmænd fra Tyrkiet, hvilket betyder at vi undgår fordyrende mellemled. Derfor kan vi tilbyde dig kelim puder til udsalgspriser.

Kelim pude 182

finehome smukke kelim pude 182 er håndsyet af ægte kilim fra Tyrkiet. Den lille pude er en af de mange flotte unika interiør puder af kelim som giver en personlig og farverig stilfuld indretning. Kelim puder er til dig, som er træt af at ligne andre. Der findes nemlig ikke 2 kelim puder som er ens, idet der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede tyrkiske pudebetræk. Kendetegnet for orientalske kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende med mønster eller striber, eller begge dele.

Historien om orientalske puder

finehome puder er robuste kelimpuder med en lang og spændende historik. Trendcarpets, kelim-puder eller kilim som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster. Kendere kan se oprindelse på mønster og udtryk. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de utroligt smukke kunsthåndværker.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Find billige kelim puder til udsalgspriser

finehome får løbende kilim puder og kilim tæpper hjem fra vores faste leverandør i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål til din unikke kelimpude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Kelim pude 182 40×40 cm stammer har oprindelse fra Anatotien iTyrkiet.  Har du lyst til at se det samlede udvalg af store og små vintage kelim puder til udsalgspriser kan du følge dette link

Kelim pude 182  leveres med monteringspude. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler, af afmontere pudebetrækket og sende betrækket til rens.

Ved køb af 2 puder får du gratis fragt.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...