Kelim Pude 140

449.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk. Leveres med monteringspude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og passer til ethvert rum.

Produktinformation:

  • 50 x 50 cm
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld med lynlås på midten
  • Skal renses.

Køb din smukke pude i dag og få leveret i løbet af 2 hverdage. Levering til døren eller til pakkeshop. Opnå gratis fragt ved køb af 2 puder.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 50×50

Kelim pude 50×50 cm, nr. 140 er en orientalsk smuk uldpude håndsyet af vintagetæppe fra Tyrkiet. Den unikke orientalske kelim pude 50×50 cm leveres med monteringspude. Forsiden af finehome kilim er 100% uld. Bagsiden er i 100% bomuld med en lynlås på midten. Kelim puder er til dig, som ønsker en unik pude i din indretning. Kendetegnet ved kelim puder er at alle er forskellige, idet de er fremstillet af slidstærke vintagetæpper.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Det store udvalg af kelim puder fra findehome er ægte Tyrkiet kilim puder. De er håndsyet af vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. at der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at du ikke finder 2 ens kelim puder. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de efter hinanden i mønsteret.

De ægte orientalske kelim puder i smukke mønstrer og farver samt med eller uden striber vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. De flotte farvestrålende kilim kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, i sofaen eller måske på gulvet ved væggen. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Du kan afmontere kelim pudebetræk for at rense det. Pudebetrækket tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Håndvævet kelim pude 50×50

Den store kelim Pude 140 fra finehome er 50×50 cm. Har du lyst til matche din unikke håndvævet uldpude med andre pudemål og størrelser som fx 40×40 og 40×60 cm kan du følge dette link

Levering: finehome leverer dine små og store kilim tl pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Gratis fragt ved køb online på over 499 kr. Har du fået lyst til at købe din favorit kelimpude 140 kan du gøre det nemt online her. finehome leverer til pakkeshop eller til din privat adresse. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...