Flot kelim tæppe 75×120

998.00 kr.

Ægte håndvævet kelim tæppe

Flot kelim tæppe 75x120 cm fra finehome

Giv indretningen kant med smukt kelim.

Lille kelim / lille kelimtæppe med mål:

  • 75×120 cm – giver boligindretningen karakter

Pryd hjemmet og skån gulvet med en meget flot og ægte unika orientalsk kelim tæppe

finehome leverer gratis

1 på lager

Beskrivelse

Kelim til hyggelig boligindretning

Et flot kelim tæppe fra finehome som måler 75×120 cm giver din boligindretning hyggelig stemning.  i entré, Kelim tæppet med smukt mønster har smukke svage beige, blå, lyserøde, røde og grønne farver. Tæppet som stammer fra Anatolien i Tyrkiet er et stykke håndvævet smukt kunsthåndværk. Kelim er autentisk i produktion, materialer samt kvalitet. Kelim tæpper kan benyttes i boligens mange rum, herunder entré, stue, k

kan også benyttes foran hoved- eller havedøren eller der hvor du mangler opfriskning af boligens rum.

Kelim tæpper skåner gulvet

Det flotte slidstærke kelim tæppe 75×120 cm skåner gulvet i gang eller de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Kelim tæpper er perfekte som boliginteriør i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farve. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper og kelim puder i mange forskellige mål.

Flot kelim tæppe

Produktinformation på finehome flot kelim tæppe – størrelse:

  • Bredde: 75 cm
  • Længde: 120 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Fremstilling af kelim: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Hvad er kelim også kaldet kilim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål et flot kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper og kelim puder fra finehome lige her

Levering: Køber du en kelim løber hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

75×120 cm

Du kunne også være interesseret i...