Tilbud

Kelim 85×100

599.00 kr.

Moderne håndvævet kelim til hyggelig og personlig boligindretning.

Kelim 85x100 cm er et ægte håndlavet kelim tæppe fra Anatolien

Super flot kelim i smukke brændte farver til unika boligindretning

Specifikationer:

  • Mål: 85×100 cm
  • Farver: Mange brændte farver og unikt mønster
  • Små frynser i begge ender af løberen
  • Skal renses

Pryd hjemmet og skån gulvet et smukt kelim tæppe.

finehome leverer gratis

Ikke på lager

Beskrivelse

Moderne kelim 85×100

finehome ægte kelim tæppe 85×100 cm et håndvævet tæppe i meget skønne farvenuancer. Farveregisteret spænder fra orange, gul, lys grøn, rød, gul til beige. Mønster og striber er unikke og det lille kelim fremstår meget flot i det brændte farver. Tæppet er nyrestaureret og antikt. Tæppet er vævet af ægte kelim.

Fakta finehome kelim tæppe

  • Oprindelse: Anatolsk kelim – håndlavet og autentisk i produktion
  • Restaureret og renset
  • Materialet er i 100% uld
  • Fladvævet kelim tæppe i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.
  • Tykkelsen er medium
  • Mål: Kelim tæppe / kelim 85×100 cm

Hvad er kelim

Kelim er betegnelsen for væveteknikken. Det vil sige, at der er brugt en helt speciel væveteknik i forbindelse med fremstilling af tæppet. Kelim er betegnelsen for et fladvævet tæppe uden luv og kelim kan være meget forskellig i stil, mål og farver. Mønster og stil er unikke og netop forskelligheden kendetegner lokale traditioner og væveteknikker. “Kendere” kan se kelims oprindelse. Det fleste kelim kommer fra området omkring Anatolien i Tyrkiet, men mange kelim har også oprindelse i området der grænser op mod Afghanistan samt i Afghanistan. Dette kelim 85×100 er håndplukket og rammer dansk moderne men også unik boligindretning.

Køb kelim 85×100 online

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål til dit kelim tæppe, kelim puder eller kelim pufs  er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk. Vi får ofte ønsker om specifikke farver og mål, så du skal være meget velkommen. Leveringstiden vil dog så være lige længere 🙂 Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

Kelim 85×100 cm skal renses

Vi anbefaler kraftigt, du kelim ikke vaskes i vaskemaskinen. kelim tåler ikke maskinvask. Det lille fine orientalske tæppe skal renses. Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper, kelim puder og kelim tasker fra danske finehome lige her

Levering:

Køber du denne kelim 85×100 cm hos finehome får du gratis fragt i hele Danmark. Vi leverer med egen fragtmand eller sender med GLS. Bestil her.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...