Tilbud

Kelim tæppe 70×97 cm

Original price was: 849.00 kr..Current price is: 599.00 kr..

Ægte håndvævet kelim løber – giver boligindretningen hygge og karakter

Specifikationer:

kelim tæppe med unikt mønster

70×97 cm kelim tæppe i brunlige farvenuancer

  • Mål: 70×97 cm
  • Tæppet er fremstillet af ægte orientalsk kelim
  • Det lille kelimtæppe tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Pryd hjemmet med et smukt kelim og skån gulvet med det ægte orientalske kelim tæppe.

finehome leverer gratis

1 på lager

Beskrivelse

Kelim giver karakter i boligindretningen

Små kelim tæpper giver karakter og unik boligindretning. Skab personlig stemning i entré, stue eller bad med et ægte håndvævet vintage kelimtæppe. finehome kelim tæppe i brune og lyserøde farver er et utroligt smukt kunsthåndværk. Kelim er autentisk i produktion, materialer samt kvalitet. Det lille kelim kan også benyttes foran hoved- eller havedøren eller der hvor du mangler opfriskning af boligens rum.

Kelim tæpper skåner gulvet

Det lille slidstærke kelim skåner gulvet i gang eller de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Små kelim tæpper er perfekte som boliginteriør i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farve. finehome tilbyder flere unika små kelim tæpper i mange forskellige mål.

Håndvævet kelim gulvtæppe med smukt mønster

Produktinformation på finehome vintage kelimløber i uld.

Størrelse:

  • Bredde: 70 cm
  • Længde: 97 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet.

Fremstilling af lille kelim: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål til din kelim eller kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning på finehome lille kelim tæppe:

finehome unikke vintage kelim løber tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses. Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper og kelim puder fra finehome lige her

Levering: Køber du en kelim løber hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.5 kg
Størrelse

Mål: 70×97 cm

Du kunne også være interesseret i...