Kelim tæppe 95×156 cm

1,198.00 kr.

Ægte håndvævet kelim tæppe i meget smukke farvenuancer

Indretning med kelim tæppe fra finehome Odense

Hyggelig boligindretning med flotte farver

finehome kelim tæppe  giver boligindretningen en behagelig atmosfære

Specifikationer:

  • 95×156 cm
  • Kelim tåler ikke vaskemaskemaskine. Kelim bør renses
  • Ægte håndvævet orientalsk kelim

Pryd hjemmet og skån gulvet med en meget flot og ægte unika orientalsk kelim tæppe

finehome leverer gratis

1 på lager

Beskrivelse

Kelim tæppe 95×156 cm

Kelim tæppe Odense – Få gratis fragt når du køber dit kelim tæppe hos finehome i Odense. Dette smukke kilim er et kvalitetstæppe, som er håndvævet af original kelim fra Tyrkiet. Tæppet som måler 95×156 cm er i varme farver med flot mønster.  Kelim tæppet er håndvævet i ægte kelim (uld). Brug dit autentiske kelim i stue, entre, soveværelse eller i de rum som trænger til opfriskning med smukke farver.

Kelim tæpper skåner gulvet

Det flotte slidstærke kelim tæppe 95×156 fra finehome Odense skåner gulvet i gang eller de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Kelim tæpper er perfekte som boliginteriør i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farve. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper og kelim puder i mange forskellige mål.

Flot kelim tæppe fra finehome Odense

Produktinformation på finehome flot kelim tæppe fra finehome Odense:

Størrelse:

  • Bredde: 95 cm
  • Længde: 156 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses. Fremstilling af kelim: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Kelim tæppe Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål et flot kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk. Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her

Levering: Køber du en kelim løber hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

95×156 cm

Du kunne også være interesseret i...