Kelim tæppe med flot mønster

529.00 kr.

Ægte håndvævet orientalsk kelim tæppe – giver din boligindretning karakter 🙂

lille kelim løber med mønster i smukke brændte farver

Lille kelim tæppe med mønster beskytter og pynter dit gulv

Specifikationer:

  • Mål: 60×85 cm
  • Stammer oprindeligt fra Anatolien i Tyrkiet
  • Skal renses

Køb et meget smukt kelimtæppe online og få leveret gratis.

1 på lager

Beskrivelse

Autentisk kelim tæppe med brændte farver

Frisk boligen op med et kelim tæppe med flot mønster og mange flotte farvenuancer. finehome kilim er et ægte kelimtæppe, som er håndvævet af kelim fra Anatolien i Tyrkiet. Tæppet som måler 60×85 cm er et næsten kvadratisk tæppe som udståler hygge og unik boligindretning. Det lille kelim tæppe er slidstærkt og kan bruges i flere af boligens rum. Brug dit kelim tæppe i de områder hvor boligen trænger opfriskning.

Kelim tæpper skåner gulvet

Det smukke autentiske kelim tæppe skåner gulvet i gang og de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Kelim tæpper er perfekte i boligindretningen f.eks. i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farver. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper og kelim puder i mange forskellige mål.

Kelim tæppe med flot mønster

Produktinformation på finehome røde kelim tæppe med mange farver og mønster:

Størrelse:

  • Bredde: 60 cm
  • Længde: 85 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Det lille pynte kelim tæppe med flot mønster tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Fremstilling af kelim tæppe med mønster: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Kelim tæppe fra finehome Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål et flot kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her

Levering: Køber du det lille kelim tæppe med flot mønster hos finehome, får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

Mål: 60×85 cm

Du kunne også være interesseret i...