Kelimløber 86×153 cm

2,250.00 kr.

Ægte tyrkisk kelimtæppe 86x153 cm

Håndvævet orientalsk kelimløber 86×153 cm

Ægte håndvævet kelimløber til hyggelig boligindretning

Specifikation på finehome ægte kelim løber:

  • Mål 86×153 cm
  • Oprindelse Anatolien – Tyrkiet
  • Skal renses

Pryd hjemmet med et uimodståeligt smukt håndvævet kelimtæppe – et flot farvestrålende kelimtæppe, som vil friske enhver bolig op.

Gratis levering. Hurtig levering.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimtæppe – kelim løber

Virkelig smukt vintage anatolsk kelimtæppe og kelimløber. Det ægte orientalske kelim som måler 86×153 cm er vasket og restaureret. Teknikken er håndvævet med unikke broderier. Vævningen er fin vævetykkelse. Farvenuancerne er i klare røde, lyserøde, sorte, gule og orange farver. Der findes kun 1 kelimtæppe fra det østlige Tyrkiet med dette mønster. Kelim er i bedste kvalitet.

Unika anatolsk håndlavet kelim i smukke

Produktinformation på finehome anatolske vintage kelimløber:

Størrelse:

  • Bredde: 86 cm
  • Længde: 153 cm

Oprindelse: Tyrkiet, området vest for Anatolien

Fremstilling: Håndvævet

Kelim uld er et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Dette utrolig smukke kelim er fra Tyrkiet, hvor de fleste kelimpuder og kelimtæpper forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim med farver og mønstrer.

Giv indretningen et farve-twist og skab varme og hygge i boligens rum med en smuk kelimløber. finehome vintage kelimtæpper findes i flere forskellige mønstre og farvekombinationer, som nemt kan give ethvert hjem et friskt pust. Et unikt uldtæppe vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget unikke særpræg. Bemærk detaljerne i det smukke mønster i dette unikke kelimtæppe.

Kelimtæpper findes i et væld af varianter. finehome udvælger hver eneste kelimtæppe og hver eneste kelimpude til det danske marked.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstre samt mål dit ønske unikatæppe eller kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper og kelim puder fra finehome lige her

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Få gratis fragt ved køb af et vintage finehome kelimtæppe.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

86×153 cm

Vask

Vaskeanvisning på finehome kelimløber:

finehome unikke vintage kelimløber tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses.

Du kunne også være interesseret i...