Lille kelim 55×80 cm

499.00 kr.

Ægte håndvævet kelim løber til smuk og personlig boligindretning.

Specifikationer:

  • Mål: 55×80 cm
  • Små frynser i begge ender af løberen
  • Skal renses

Pryd hjemmet og skån gulvet med en ægte og robust orientalsk kelim løber.

finehome leverer gratis

1 på lager

Beskrivelse

Små kelim tæpper til hyggelig boligindretning

Lille kelim løber 55×80 cm til unik og personlig boligindretning. Skab personlig stemning i boligen med et ægte håndvævet vintage kelimtæppe. Den lille kelimløber har mange flotte farver samt et utroligt smukt mønster. Løberen er autentisk i produktion, materialer samt kvalitet. Brug den lille kelim foran døren, i entréen eller der hvor du mangler friske farver.

Kelim løber skåner gulvet

Det lille slidstærke kelim skåner gulvet i gang eller de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Et lille kelimtæppe er der perfekt som boliginteriør i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farve. finehome tilbyder flere unika små kelim tæpper i mange forskellige mål.

Lille kelim løber – håndvævet gulvtæppe med smukt mønster

Produktinformation på finehome vintage kelimløber i uld.

Størrelse:

  • Bredde: 55 cm
  • Længde: 80 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet.

Fremstilling af lille kelim: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål til din kelim eller kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning på finehome lille kelim tæppe:

finehome unikke vintage kelim løber tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses. Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper og kelim puder fra finehome lige her

Levering:

Køber du en kelim løber hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...