Lille kelim tæppe 64×75

449.00 kr.

Ægte håndvævet kelim tæppe

Her ses et af de smukke kelim tæpper fra finehome Odense 64x75 cm

Kunsthåndværk i kelim 64×75 fra finehome

Lille kelim / lille kelimtæppe 64×75 cm giver boligindretningen karakter

Pryd hjemmet og skån gulvet med en meget flot og ægte unika orientalsk kelim tæppe

finehome leverer lynhurtigt

1 på lager

Beskrivelse

Lille kelim tæppe

Kelim tæpper Odense – Få gratis fragt når du handler dit unika kelim hos finehome i Odense. Dette smukke kilim er et kvalitetstæppe, som er håndvævet af original kelim fra Tyrkiet. Tæppet som måler 64×75 cm er i varme farvenuancer i grønne, orange, karry, rødlige og beige farver. Det lille kelim tæppe er håndvævet i ægte kelim (uld). Brug dit kelim tæppe i de områder hvor boligen trænger til opfriskning.

Kelim tæpper skåner gulvet

Det flotte slidstærke kelim tæppe 64×75 cm skåner gulvet i gang eller de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Kelim tæpper er perfekte som boliginteriør i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farve. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper og kelim puder i mange forskellige mål.

Lille kelim tæppe med striber og mønster

Produktinformation på finehome flot kelim tæppe:

Størrelse:

  • Bredde: 64 cm
  • Længde: 75 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Fremstilling af lille kelim tæppe: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Små kelim tæpper fra finehome Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål dit lille kelim tæppe eller kelim pude, så er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her

Levering:

Køber du en kelim løber hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

86×153 cm

Du kunne også være interesseret i...