Rødt kelim tæppe 47×85 med mønster

529.00 kr.

Ægte håndvævet orientalsk kelim tæppe – giver din boligindretning karakter 🙂

Beskyt gulvet med et smukt og robust kelim tæppe

Dekorativ kelimløber til unika boligindretning

Specifikationer:

  • Mål: 47×85 cm
  • Stammer oprindeligt fra Anatolien i Tyrkiet
  • Skal renses

Køb et meget smukt kelimtæppe online og få leveret gratis.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim tæppe med røde farvenuancer

Frisk boligen op med et flot rødt kelim tæppe med flot mønster og mange flotte farvenuancer. finehome flotte røde kilim er et kraftigt kvalitetstæppe, som er håndvævet af original kelim fra Tyrkiet. Tæppet som måler 47×85 cm er et næsten kvadratisk tæppe som udståler hygge og unik boligindretning. Det lille kelim tæppe er håndvævet i ægte kelim (uld). Brug dit kelim tæppe i de områder hvor boligen trænger opfriskning.

Kelim tæpper skåner gulvet

Det smukke rødlige slidstærke kelim tæppe skåner gulvet i gang eller de områder i hjemmet, hvor der er meget trafik samt slid mod gulvet. Kelim tæpper er perfekte som i boligindretningen i et gennemgangsrum eller blot til pynt, hvis rummet mangler farver. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper og kelim puder i mange forskellige mål.

Flot rødt kelim tæppe

Produktinformation på finehome røde kelim tæppe med mønster:

Størrelse:

  • Bredde: 47 cm
  • Længde: 85 cm

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Fremstilling af rødt kelim tæppe: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Kelim tæpper fra finehome Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål et flot kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her

Levering:

Køber du et rødt kelim tæppe hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

86×153 cm

Du kunne også være interesseret i...