Stort kelim tæppe 180×307 cm

6,499.00 kr.

Meget smuk og unik kelim tæppe fra Anatolien. Kelimtæppet er slidstærk, beskytter gulvet på udsatte områder samt dekorerer under spisebordet eller sofabordet.

Specifikation:

  • Mål 180×307 cm
  • Oprindelse:  Anatolien
  • Skal renses
  • Slidstærkt

Pryd dit hjem med et uimodståeligt smukt håndvævet og slidstærkt kelimtæppe. Gratis levering og hurtig levering.

1 på lager

Beskrivelse

Stort ægte kelim tæppe

Ved brug af et ægte stort kelim tæppe kan du på en elegant og stilfuld måde tilføje et strejf af etnisk flair til dit hjem. finehome store ægte vintage kelimtæppe er håndvævet og stammer fra Anatolien, Tyrkiet. Kelimtæpper er lavet af 100 % uld, hvilket gør dem bløde og behagelige at gå på. De er også meget holdbare og kan modstå daglig brug. Farver og mønster er unikke – og der findes kun 1 stort kelimtæppe som dette.

Hvorfor vælge et stort ægte kelimtæppe?

Hvis du leder efter en unik og stilfuld måde at tilføje et strejf af etnisk og autentisk flair til dit hjem, er et stort ægte kelimtæppe et godt valg. Et stort kelim er et holdbart tæppe som kan modstå daglig brug. Tæppet kan bruges som gulvtæppe og til at lægge under spisebordet.

Specifikationer – Stort kelim tæppe:

  • Mål: 180 x 307 cm
  • Materiale: 100 % uld
  • Farver: Grøn, brændte farver, lyse og blå farver
  • Stil: Traditionel
  • Oprindelse: Anatolien, Tyrkiet

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

Rengøring af store kelim tæpper

Kelimtæpper kan rengøres på flere måder. En mulighed er at tørre dem af med en støvsuger eller en børste. En anden mulighed er at vaske dem forsigtigt i hånden med en mild sæbe og vand. finehome anbefaler rensning af stort kelim tæppe. Du kan få dit kelimtæppe professionelt renset hos en tæpperenser. For at holde dit kelimtæppe i god stand er det vigtigt at støvsuge det regelmæssigt. Du kan også bruge en børste til at fjerne snavs og hår. Hvis dit kelimtæppe bliver vådt, skal du tørre det omgående.

Lad os finde dit kelim tæppe

Ønsker du andre farver end i finehome stort kelim tæppe eller har du andre ønsker til mønster og mål på ? Vi er efterhånden blevet eksperter i at finde netop de farver og mål vores kunder ønsker. Du er derfor velkommen til at kontakte os på os mail: info@finehome.dk for yderligere information og bestilling. Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper, kelim puder samt kelim puffer fra finehome lige her

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse

93×375

Vask

Vaskeanvisning på finehome kelimløber:

finehome unikke vintage kelimløber tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses.

Du kunne også være interesseret i...