Syngeskål 8 cm

259.00 DKK

Tibetansk klang- og syngeskål. Skålen som vejer ca. 200 gram leveres med en lille trækølle. Trækøllen/træpinden bruges til at slå tonen an.

Syngeskålen er 8 cm i diameter og 4,5 cm høj.

Tonerne er gavnlige til at skabe øget klarhed, energi og fokus i og omkring hovedområdet

Shop online og få leveret til pakkeshop eller til døren.

5 på lager

Beskrivelse

Syngeskål – 8 cm

Tibetansk klan- og syngeskål med trækølle. Syngeskålen leveres med trækølle.

Vægt: Ca 200 gram

Mål: Diameter ca 8 cm, højde 4,5 cm (small size)

Anvendelse af klang- og syngeskåle

Klang- og syngeskåle stammer fra den buddhistiske kultur. Skålene anvendes som støtte til meditation eller afslapning, men kan også benyttes til at rense energierne i et lille rum. Synge- og klangskålene kan også anvendes til klang-massage og yoga. De er blevet ret populære som et redskab i forbindelse med yoga sessioner.

Toner fra synge- og klangskåle

De smukke syngeskåle tilbydes i 2 forskellige størrelser: 8 cm (lille) og 11 cm (mellem).

Klangen variere med skålens diameter, men kan også variere en lille smule fra skål til skål idet skålene er unikke. Skålens størrelse har betydning for hvor kraftig lyden er. Jo størrere skål du vælger jo dybere tone får du

De små syngeskåle har fortrinsvej høj toner. De er gavnlige til at skabe øget klarhed, energi og fokus i og omkring hovedområdet.

De mellemste syngeskåle bruges fortrinsvis til meditation og til at give ro i hjerteområdet.

Et lille “pling” i starten og i slutningen af en meditation klarer energierne, forfrisker og nulstiller tankerne for et øjeblik.

Syngeskålen er en smuk ting at have stående i dit hjem, når du ikke benytter den til mental træning.

 

Hvis du har brug for en lækker yogamåtte til træningen, kan du se udvalget af yogamåtter i høj kvalitet lige her: finehome yogamåtter

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til døren. Har du lyst til selv at hente dine produkter kan du afhente dem hos vores lokale blomsterhandler BluMen.  De holder til på Østerbæksvej 90, 5230 Odense M. finehome tilbyder gratis fragt ved køb på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg

Du kunne også være interesseret i...