Tilbud

Vaskeklud Hvid, Smuk og blød, 30X30cm, Arosa Design

15.95 DKK 9.95 DKK

hvide vaskeklude

Hvide vaskeklude udstråler renhed

Eksklusiv vaskeklud i hvid AROSA DESIGN fra finehome. Produceret i 100% blød bomuld.

Holder du også af luksus til badeværelset eller skal dine gæster forkæles med et lille personligt håndklæde? Så vil du elske denne vaskeklud, som er lækker og blød mod huden. Vaskekluden er med dekorative hvide striber i mønsteret samt med stropper og smukt logo. Vaskekluden føles blød mod huden og har en super tørreevne. En rigtig dejlig og næsten uundværlig ting til badeværelset.

Matcher til gæstehåndklæder, håndklæder samt badehåndklæder fra Arosa Design.

Mål: 30×30 cm i 100% blød bomuld.

Køb online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

 

6 på lager

Beskrivelse

Vaskeklud Hvid, Tilbud – Smuk og blød, 30X30cm, Arosa Design

Brug de fine bomulds vaskeklude som en ekstra luksus på badeværelset – pænt rullet i en kurv, som et personligt håndklæde på bedste hotelmanér. Eller læg dem på en dekorativ hylde i bademiljøet. De bløde vaskeklude passer perfekt til finehome gæstehåndklæder, badehåndklæder samt almindelige håndklæder. Hold hygienen i top og forkæl dig selv og dine gæster med denne ekstra luksus.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at vaskekluden lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Den vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre.

Den bløde vaskeklud
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Vaskeklude skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Se endvidere flere gode råd om tøjvask her: bedre hygiene

Vaskeklud Hvid, tilbud, Smuk og blød, 30X30cm, Arosa Design passer til gæstehåndklæder, håndklæder 50X100 samt badehåndklæder fra Arosa-serien. 
Se samtlige håndklæder her: finehome håndklæder

Fakta
Long staple cotton – 100% bomuld.
L: 30 cm – B: 30 cm.
Mærke: finehome
Design: AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM White

Vaskeklude eller engangsklude

  • Billige i brug: Vaskeklude er billige at vaske, da de ikke vejer meget.
  • 30 vaske: Vaskeklude kan vaskes rigtig mange gange, inden de smides ud, alt efter hvor mange gange kluden bruges mellem hver vask.
  • Skåner miljøet at genbruge: Miljøet skånes for produktion af nye klude ved at genbruge kludene så længe som muligt. Derfor anbefaler finehome brug af vaskeklude 🙂

Shop nemt online hos finehome og få leveret til døren eller til pakkeshop. Ved køb på over 500 kr. leveres gratis i hele landet.

Yderligere information

Vægt 0.052 kg
Størrelse 30 × 30 cm

Du kunne også være interesseret i...