Nakkepude

99.00 kr.

Søger du en nakkepude med god støtte?

nakkestøtte pude

Nakkepude til behagelig støtte

finehome nakkepude er perfekt til bil, tog, fly, yoga samt til dig, som har brug for at hvile nakken.

Betrækket på nakkepuden er blød velour.

Der er monteret en lille strop på den ene side så den kan hænge. Stroppen sikrer at du nemt kan tage nakkepuden med på farten.

Køb online og få lynhurtig levering.

3 på lager

Beskrivelse

Blødeste og bedste nakkepude

Er du på udkig efter bedste nakkepude med flere funktioner? Denne lækre sorte nakkestøttepude giver dig ultimativ afslapning i nakken. Det sorte velourstof er dejligt blødt mod huden. Nakkepuden giver god komfort med fyld af memoryskum. Puden kan bruges derhjemme samt som et redskab når du dyrker meditation eller yoga.

Nakkepude fly

Tag nakkepuden med på farten. Den praktiske sorte nakkestøtte pude har et lille vedhæng, så nakkepuden kan knappes udenpå din kuffert eller rygsæk. Det betyder, at puden ikke optager plads i kuffert eller rygsæk.

Nakkestøtte pude

finehome bløde velour betrukne nakkestøtte pude er til teenagere og voksne. Vil du bruge puden til yoga og meditation kan du evt. tilkøbe en lækker naturvenlig og bæredygtig yogamåtte hos finehome. Se hele udvalget af yogamåtter og yogaudstyr lige her.

Har du behov for gode øvelser som får nakken til at slappe af kan du finde god inspiration til nyttige øvelser mod anspændt nakke lige her.

 

Køb din sorte nakkepude online. Få gratis levering i hele landet ved køb for mere end 499 kr. Har du lyst til selv at hente velourpude kan du hente den hos vores samarbejdspartner:

BluMen, Østerbæksvej 90, 5230 Odense M.

Få  gratis levering på alle ordre i hele Odense.

Yderligere information

Vægt 0.450 kg

Du kunne også være interesseret i...