Syngeskål 8 cm

259.00 kr.

På udkig efter en lille tibetansk klang- og syngeskål?

Tibetansk syngeskål i small size

Smuk syngeskål fra Tibet. 4,5 cm høj, 8 cm i diameteren.

De små syngeskåle har fortrinsvej høj toner. De er gavnlige til at skabe øget klarhed, energi og fokus i og omkring hovedområdet.

Den smukke syngeskål vejer ca. 200 gram og leveres med en lille trækølle, som du skal bruge til at slå tonen an.

Syngeskålen er 8 cm i diameter og 4,5 cm høj.

Køb nemt og sikkert online. Hurtig levering i hele Danmark

Ikke på lager

Beskrivelse

Klangskål / Syngeskål 8 cm

Lille tibetansk syngeskål og klangskål. finehome smukke 200 gram syngeskål leveres med trækølle. Den lille klangskål er fremstillet for at skabe øget klarhed, energi & fokus i hovedområderne med de høje toner.

Klangskål – specifikationer

  • Vægt: Cirka 200 gram
  • Mål: Diameter på synge- og klangskål 8 cm, højde 4,5 cm (small size)
  • Størrelse: 8 cm (lille)

Hvad er en syngeskål

Syngeskål klangskål 8 cm fra finehome

Lille synge- og klangskål 8 cm

Klang- og syngeskåle stammer fra den buddhistiske kultur. Den smukke skåle anvendes som støtte til meditation eller afslapning, men kan også benyttes til at rense energierne i et lille rum. Synge- og klangskålene kan også anvendes til klang-massage og yoga. De er blevet ret populære som et redskab i forbindelse med yoga sessioner. Læs mere fakta om syngeskåle og deres oprindelse her.

Klangens effekt

Klangen varierer med skålens diameter, men kan også variere en lille smule fra skål til skål. Klangskålens størrelse har betydning for hvor kraftig lyden er. Jo større klangskål du vælger jo dybere tone får du.

De små syngeskåle har fortrinsvej høj toner. De er gavnlige til at skabe øget klarhed, energi og fokus i og omkring hovedområdet.

De mellemste syngeskåle bruges fortrinsvis til meditation og til at give ro i hjerteområdet. Et lille “pling” i starten og i slutningen af en meditation klarer energierne, forfrisker og nulstiller tankerne for et øjeblik.

Syngeskålen er en smuk ting at have stående i dit hjem, når du ikke benytter den til mental træning. Har du brug for en virkelig smuk yogamåtte med dejlig stemning kan vi anbefale denne suede yogamåtte fra finehome

finehome leverer din smukke klangskål til pakkeshop eller din hjemme adresse. Har du lyst til selv at hente din ordre kan du afhente dem hos vores lokale blomsterhandler BluMen. De holder til på Østerbæksvej 90, 5230 Odense M. Se mere information i check out. finehome tilbyder gratis fragt ved køb på over 499 kr. Ønsker du levering i Odense, får du gratis fragt på alle køb i Odense.

Køb nemt og sikkert online og få leveret i løbet af 2 hverdage. Se det samlede udvalg af finehome yogaudstyr og yogatøj lige her.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg

Du kunne også være interesseret i...