Yogasokker – Anti-Slip Yoga & Pilates tåsokker

79.00 DKK

YOGASOKKER / SORT

Lækre tåsokker fra finehome. Yoga strømperne er udviklet til dig, der dyrker yoga eller pilates. Sokkerne er også udviklet, som et godt alternativ til hjemmesko, eller til at gå barfodet rundt i derhjemme.

Super pasform.

Produktinformation:

80% cotton, 15% polyester, 5% spandex. One size.

Farven som du ser her er sort. Yogasokkerne tilbydes også i grå.

Køb online og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage.

 

Beskrivelse

Yogasokker – Anti-Slip Yoga & Pilates tåsokker

Virkelige lækre yogasokker fra finehome. Yoga strømperne er udviklet til dig, der dyrker yoga eller pilates. Sokkerne er også udviklet som et godt alternativ til hjemmesko eller til at gå barfodet rundt i hjemmet. De lækre tåsokker fra finehome har en supergod pasform. De sidder fast samtidig med de giver følelsen af at være barfodet. Du føler en frihed til at kunne bevæge tæerne rundet. Samtidig sikrer gummidupperne på undersiden af yogasokken, at du ikke skrider. Yogasokkerne giver dig en god stabilitet under træningen. Har du også brug for en yogamåtte til din træning kan du finde finehome udvalg af bæredygtige yogamåtter her

Anti-slip – skridsikker underside / sål
Yogasokkerne er udviklet til yoga og pilates træning. Derfor har de en skridsikker underside / sål, så du ikke glider på maskiner eller på gulv. Yogasokkerne sikrer at du har perfekt stabilitet og at du står fast.

Produkt  information samt fordele ved finehome yogasokker: Strømperne er fortrinsvis fremstillet i blød bomuld, der både er behageligt og blødt mod fødderne. Samtidig lader produktet huden ånden. Med denne konstruktion skabes der et beskyttende lag om hver enkelt tå, der sikrer ventilation mellem tæerne. Det nedsætter også sandsynligheden for at der opstår vabler og fodsvamp mellem tæerne. De bløde gummidupper under fodsålen og under tæerne er perfekt for det gode greb.

Udviklet til yoga og pilates
Når du dyrker yoga eller pilates, har du ofte hænderne på samme sted, som du lige har haft dine fødder. Specielt i denne tid med corona er det rent hygiejnisk en god grund til at bruge sokker, når du træner. Flere steder er det faktisk et krav, at der bruges strømper.

Kort fakta om finehome Yogasokker – Anti-Slip Yoga & Pilates tåsokker
– Anti-slip: Sikkert greb for bedre stabilitet
– Perfekt til bl.a. yoga og pilates
– Godt alternativ til hjemmesko
– Lader dig bevæge tæerne frit
– 2 dekorative elastikstropper ved vristen.

Farver & størrelser:
Denne model er one-size model med supergod pasform

Vaskeanvisning:
For bedste vaskeresultat anbefaler vi at du vasker på max 30 grader. Gerne håndvask for at sikre holdbarheden.

finehome Yogasokker – Anti-Slip Yoga & Pilates tåsokker

Mærke: finehome

Størrelse: One size

Type: Pilates sokker, yogasokker, tåsokker, yogastrømper, hjemmesokker

Køn: Unisex

Materiale: 80% & bomuld, 15% polyester og 5% spandex.

Tykkelse: Standard

Farve: Sort (tilbydes også i grå)

Hurtig levering

Køb online i dag og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage. Afhenter du selv dine varer, kan du hente hos vores samarbejdspartnere BluMen, Østerbæksvej 90 i Odense M.

Yderligere information

Vægt 0.85 kg

Du kunne også være interesseret i...