Tilbud

Yogataske med justerbar rem

99.00 DKK 69.50 DKK

Vandafvisende yogataske med justerbar rem – finehome

Yogataske

Tag yogatasken nemt på skulderen

Beskrivelse
Vandafvisende transporttaske til yogamåtte. Farve: Grå med stærk sort justerbar rem

Fakta
Længde på yoga-taske 71 cm, bredde: 15 cm fra side til side. Materiale: Vandafvisende nylon. Justerbar rem i sort som måler ca. 82 cm.

Beskrivelse

YOGATASKE MED JUSTERBAR REM – VANDAFVISENDE

Vandafvisende grå yogataske med sort justerbar kraftig rem.

Passer perfekt til finehome økologiske og skridsikre yogamåtter med alignment system, som er guide til yogastillinger. Se vores eksklusive yogamåtter her: finehome yogamåtter.

I denne lidt specielle tid er det ekstra godt for krop og sjæl at forkæle kroppen med yogatræning. Pak yogatasken og tag en tur på landet, i skoven eller til stranden og klæd dig godt på. Man må benytte chancen, når det er godt vejr. Prøv at tage din yogamåtte med ud i naturen – du vil elske det! 🙂

Forestil dig at du står i et lukket lokale sammen med 25 andre yogier. Mærk nu foreskellen ved at være i naturen. Når du tager en indånding ude i det fri, får du mere ilt til blodet og dine celler. Mere ilt til blodet er med til at rense affaldsstoffer ud og holde dit immunsystem i orden. Find et roligt sted hvor du kan være helt for dig selv. Husk et underlag idet jorden ofte kan være fugtig og stadig lidt kold. Det er også vigtigt at finde et sted hvor jorden eller græsset er rimeligt plan og så kan din yoga session gå i gang. Find mere inspiration til yoga i naturen på finehome blog. finehome blog kan du finde her: finehome yogablog

finehome har gratis levering i Odense, gratis hjemmelevering i resten af landet ved køb på over 500 kr.  Du er desuden velkomment til selv at hente dine bestilte varer hos os. Vi har udleveringssted hos BluMen i Odense.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg

Du kunne også være interesseret i...