Returvarer

RETURNERING

Hos finehome.dk HAR VI IKKE GRATIS RETUR, DVS: Du står selv for alle omkostningerne ved returnering. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelser og senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra det tidspunkt den leveres. Varer som sendes retur skal til følgende returadresse: finehome IVS – Kragsbjergvej 59, 5000 Odense C. Mærk kuverten/pakken RETUR. Efter modtagelse af din pakke og gennemgang af varen, vil pengene blive krediteret og indsættes på din konto. I travle perioder kan der gå op til 14 dage, men vi bestræber os på, at kredittere hurtigst muligt. Det er yderst vigtigt at du udfylder den vedlagte returseddel, er denne ikke udfyldt, kan vi ikke behandle din returpakke.

VED RETUR

Vælger du at sende din retur tilbage til os med PostNord på frimærker, bemærk da, at der kan gå fra 7-10 hverdage før vi modtager din pakke. Har du spørgsmål til din retur, kontakt os venligst først efter 14 dage fra din afsendelse, hvis du sender med PostNord. Ved returnering anbefaler vi, at du sender med tracking nummer / returlabel, da vi ikke står til ansvar for uforsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden tracking nummer. Det kan ske at din retur ikke når frem, hvis du sender uden Track and Trace. Du kan nemt købe en returlabel gennem finehome.dk hvor du afsender med GLS – her køber du en forsikret pakke til XXX DKK – info følger.

Du kan sende retur med GLS og POSTNORD.

SÅDAN SENDER DU RETUR

Når du ønsker at returnere din vare, anbefaler vi at du gør følgende: OBS! Du står selv for omkostninger ved returnering.

1. Skriv dit ordrernummer tydeligt.

2. Når vi har modtaget din retur, krediteres pengene efter godkendelse af varen, og indsættes på den konto købet er foretaget på.

RETURPORTAL

Hos finehome.dk har du altid 14 dages returret, bemærk at du selv står for alle omkostninger ved returnering. Vi medsender ikke pakkelabels el. lign. Hvis du fortryder dit køb og vil sende en varer retur skal du sende en mail til: info@finehome.dk, hvis du ønsker at vi skal oprette en returlabel til dig.

Har du spørgsmål til din retur, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. tlf. 30354616 eller mail: info@finehome.dk.

Ved retur skal du sørge for at varerne er pakket forsvarligt ind. Du har det fulde ansvar for pakken indtil vi modtager den. Vi anbefaler at du gemmer postkvittering og tracking-nummer. Du skal selv betale omkostningerne ved tilbagelevering af varerne, når du fortryder et køb. Vi forventer at du hurtigst muligt returnerer varerne, når du har givet os meddelse herom på info@finehome.dk. Der kan i travle perioder forekomme en ekspeditionstid på 2 uger. Du kan altid følge din pakke på track and trace for at se om vi har modtaget din returpakke.

OMBYTNING

Vi ombytter kun til samme style, og det er ikke muligt at ombytte til andre varer. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Vi ombytter KUN hvis varen er sendt tilbage i samme stand som den blev mødtaget, incl. emballage. Vil du være sikker på at din nye vare er tilgængelig, kontakt os gerne inden du sender retur på info@finehome.dk Du står selv for omkostningerne ved returen på ombytningen.

VARENS STAND VED TILBAGELEVERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber samt pasform. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Fodtøj bør altid prøves på blødt underlag, da slidmærker ved tilbagelevering vil være en forringelse af varens genkøbspris. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, og tags og lignende er klippet over eller mangler ved tilbagelevering, vil vi betragte varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Efterlader du spor af f.eks. make-up, parfume, deodorant, cigaretrøg eller lign. betragtes dette som en værdiforringelse af varen. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså behandle den indkøbte vare på samme måde, som ved køb i fysisk butik. Altså prøve varen på forsvarlig vis. For at modtage HELE købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØB

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt eksklusiv fragt. I tilfælde af en værdiforringelse af den tilbagesendte vare, som du er ansvarlig for, vil denne fratrækkes købsbeløbet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du har benyttet ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du sende varen tilbage til:

Adresse: finehome, Kragsbjergvej 59, 5000 Odense C.

Du står selv for porto, og vi modtager ikke varen pr. efterkrav eller i postboks. Du skal huske at vedlægge den medsendte returseddel, da vi har brug for denne information til at behandle din sag.

RETURNERING AF GAVER

Hvis du har modtaget en gave købt hos finehome.dk, som du ønsker at returnere, kan den byttes til en anden vare af samme værdi. Pengene kan kun refunderes til det kreditkort, som er brugt ved selve transaktionen. Ønsker du at få pengene retur, vil beløbet blive krediteret og indsat på det kort, som foretog købet. Der er 14 dages returret på gaver.

RETURNERING AF JULEGAVER

Vær opmærksom på, at pengene kun kan refunderes til det kreditkort, som er brugt ved selve transaktionen. Ønsker du at få pengene retur, vil beløbet blive krediteret og indsat på det kort, som foretog købet. Udsalgsvarer skal byttes indenfor de 14 dages returret. Nedsatte styles byttes kun indenfor de 14. dages returret, der er ikke forlængelse af disse køb. Hvis du ønsker at returnere en julegave send da en mail til os senest 14. januar.