Tilbud

Vi har samlet ugens aktuelle tilbud på dette site. Det er intet som et rigtig godt tilbud, eller følelsen af at gøre et godt køb på det du har brug for. Køb smukke tekstiler og yogaudstyr online og få leveret til døren eller til pakkeshop. 

 

Der er intet som et rigtig godt køb. Eller følelsen af at gøre et formidabelt kup som det, du lige står og mangler, eller det du længe har tænkt på at købe. Hos finehome.dk sørger vi for, at du kan få meget for dine penge. finehome designer selv og håndterer hele produktionsprocessen uden fordyrende mellemled. Derfor kan vi tilbyde dig afordable luxury til meget attraktive priser.

 Hvad drømmer du om som dit næste køb? Måske du kan finde det på siden her, hvor vi har samlet et bredt udvalg af vores sortiment til nedsatte priser. Se bl.a. denne lækre super funktionelle yogamåtte til en helt fantastisk pris: sort yogamåtte Her får du virkelig ekstra meget kvalitet for dine penge. finehome udvalg – alle finehome produkter er nøje udvalgt af virksomhedens ejere. Vi er ikke en kæmpe webshop. Til gengæld er de fleste varer eget design og eget brand. Her er det nemlig kun det allerbedste, der er godt nok til dig og det danske marked. Vi forsøger at imødekomme vores kunders behov og ønsker at skabe et dansk/skandinavisk afordable luxury univers til alle brugere i Danmark.

 Alle tilbud leverer vi til din dør eller til pakkeshop. Shopper du for mere end 499 kr. online får du gratis fragt. Bor du i Odense er du selv velkommen til at afhente dine produkter hos vores lokale blomsterhandler BluMen

 Vi glæder os til at betjene dig. Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 3035 4616 eller på mail: info@finehome.dk