Dug blå 145×220 – 100% bomuld

249.00 kr.

Dæk et smukt middagsbord eller kage- eller kaffebord med denne minimalistiske bomuldsdug i blå fra finehome.  En dug kan bruges som en del af borddækningen samtidig med at den beskytter dit bord.

Blå dug i 100% bomuld fra finehome

Blå dug i 100% bomuld Mål:145×220 cm

FAKTA:

  • finehome bomuldsdug i blå måler 145×220 cm
  • Dugen fås også i råhvid
  • Fremstillet af 100% bomuld

Shop nemt og sikkert online hos danske finehome

10 på lager

Beskrivelse

Dug blå i 100% bomuld

Dug blå 145 x 220 cm i 100% bomuld passer perfekt til det smukke middagsbord, kage- og kaffebordet samt selskabs- og fødselsdagsbordet. Den smukke minimalistisk bomuldsdug er 145×220 cm. Dugen tilbydes også i råhvid. Den råhvide dug kan du se her. Bomuldsdugen kan vaskes ved 40 grader og skal stryges.

Duge til hverdag og fest

Duge kan bruges til både hverdag og til fest. Flere vælger at bruge en mere enkelt og minimalistisk dug til hverdag idet dugen beskytter bordet for ridser og slitage. En dug kan også gøre en stor forskel på borddækningens og rummets samlede udtryk. Efter dækserviettens indtog forbinder mange hjem dugen med mere formelle og festlige eller særlige lejligheder. Minimalistiske og enkle duge kan nemt bruges sammen med dækservietter men i den grad også uden. Det er nemt at dække et flot bord med en dug. finehome anbefaler enkle dekorationsting til bord, lysestager samt matchende servietter i samme nuance eller matchende farver. finehome blå dug passer til ethvert hjem til både hverdag og fest.

Vaskeanvisning dug blå

  • Den blå borddug kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Den blå dug skal stryges.
  • Har den blå borddug fået mange pletter, finder du her gode råd for fjernelse af julepletter, fra andesteg, chokolade, stearin med mere – se link

finehome tilbyder netop nu denne flotte og enkle blå dug i 100% bomuld til en attraktiv pris. Det kan vi kun gøre fordi, vi importerer selv uden fordyrende mellemled.

Shop nemt og billigt på finehome webshop og få leveret din blå bomuldsdug i løbet af 2 arbejdsdage. Ønsker du selv at hente dine varer hos finehome kan det gøres hos vores lokale blomsterhandler BluMen i Odense M.

Få gratis fragt i hele Odense ved alle køb. Få gratis fragt i resten af landet ved køb af produkter med en samlet værdi på over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...