Kelimløber 140×240

4,300.00 kr.

Ægte håndvævet kelimløber til hyggelig boligindretning

Specifikation:

  • Mål 140×240 cm
  • Oprindelse Anatolien – Tyrkiet
  • Skal renses
  • Slidstærkt

Beskyt gulvet og pryd dit hjem med et uimodståeligt smukt håndvævet kelimtæppe. Gratis levering og hurtig levering.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimtæppe – kelim løber

Virkelig smukt vintage anatolsk kelimtæppe og kelimløber. Det ægte orientalske kelim som måler 140×240 cm er vasket og restaureret. Teknikken er håndvævet med unikke striber i meget smukke farver. Vævningen er fin vævetykkelse. Farvenuancerne er i striberne er i . Der findes kun 1 kelimtæppe fra det østlige Tyrkiet med dette mønster. Kelim er i bedste kvalitet.

Håndlavet kelimløber med striber

Produktspecifikation:

  • Bredde: 140 cm
  • Længde: 240 cm
  • Oprindelse: Tyrkiet, området vest for Anatolien
  • Fremstilling: Håndvævet
  • Farver i kelimløber: Striber i brændte farver, grøn, grå, gul, orange, rød, mørk brun

Kelim uld er et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Dette utrolig smukke kelim er fra Tyrkiet, hvor de fleste kelimpuder og kelimtæpper forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim med farver og mønstrer.

Giv indretningen et farve-twist og skab varme og hygge i boligens rum med en smuk kelimløber. finehome vintage kelimtæpper findes i flere forskellige mønstre og farvekombinationer, som nemt kan give ethvert hjem et friskt pust. Et unikt uldtæppe vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget unikke særpræg. Bemærk detaljerne i det smukke mønster i dette unikke kelimtæppe.

Kelimtæpper findes i et væld af varianter. finehome udvælger hver eneste kelimtæppe og hver eneste kelimpude til det danske marked.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål din unikke kelimløber eller kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper, kelim puder samt kelim puffer fra finehome lige her

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

140×240

Vask

Vaskeanvisning på finehome kelimløber:

finehome unikke vintage kelimløber tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses.

Du kunne også være interesseret i...