Bruseforhæng 120×200 – hvid / beige

199.00 kr.

Hvidt og beige bruseforhæng med striber på langs 120x200

Der medfølger 12 stk. flotte metalhangers ved køb af finehome bruseforhæng

Bruseforhænget fra finehome giver badeværelset et ekstra flot look. Samtidig holder det på varmen inde i brusekabinen, så du ikke fryser i badet.

Bruseforhænget har et tidløst smukt design med flotte beige og hvide striber på langs.

Specifikaiton / mål:

  • 120 cm bred
  • 200 cm høj

Hænges op med 12 stk. flotte metalkroge i kromfarve (er inkluderet i prisen)

Bruseforhænget føles let og behageligt.

Udover et flot look på badeværelset får du en god fornemmelse af lækkerhed i bademiljøet.

 

Beskrivelse

Stof badeforhæng 120×200 cm

Gå i bad med stil med finehome bruseforhæng 120×200 cm. finehome bruseforhæng er et flot forhæng, der tilbydes i 2 farver hvid / beige samt grå / hvid. finehome beige badeforhæng med hvide striber er et virkelig lækkert bruseforhæng i flot dansk finehome design. Farvespillet og kvaliteten virker eksklusiv i det gode vandafvisende lette forhæng. Vandet preller let af badeforhænget og forhænget med striber hænger flot i alle badeværelsesmiljøer.

Bruseforhæng beige med hvide striber

Hvidt og beige bruseforhæng med striber på langs 120x200

Der medfølger 12 stk. flotte metalhangers ved køb af finehome bruseforhæng

Med et godt badeværelsesforhæng til brusebadet kan du pifte dit badeværelse op i flotte farver. Et bruseforhæng er et must, hvis du ikke har en glasdør ved brusebadet. finehome bruseforhæng 120×200 cm sikrer, at vandsprøjt holder sig på den rigtige side af bruseområdet. Faktisk så holder badeværelsesforhæng beige og hvid også på varmen i badeområdet. Match eventuelt bruseforhæng med gode håndklæder i samme farvekombinationer. Se stort udvalg af finehome håndklæder her.

Ophæng af bruseforhæng / badeværelsesforhæng

finehome bruseforhæng 120×200 hænges op på brusestang med 12 stk. flotte metalringe i kromfarve. Når du køber finehome bruseforhæng med striber får du også 12 stk flotte metalringe til ophænget. Husk at afmontere metalringene når du skal vaske bruseforhænget. Du behøver ikke afmontere ringene fra bruseforhængsstangen, idet ringene har en klikbar funktion, der gør at du kan lade metalringene hænge på din brusestang, mens du vasker bruseforhænget

Produktinformation – finehome badeforhæng 120×200

  • Mål: Bruseforhæng 120×200 cm (Bredde x Højde)
  • Materiale: 100% polyester
  • Farve: Hvid med beige striber
  • Vaskbart: Bruseforhænget kan vaskes ved 40°, men tåler ikke tørretumbling. Hænges op vådt.

Vaskeanvisning. Sådan vasker du nemmest dit badeforhæng

De fleste badeforhæng kan vaskes i vaskemaskine på 30 eller 40 grader. Dit badeforhæng bør vaskes jævnligt for at hindre bakterieophobning. Følg altid vaskeanvisningen på bruseforhænget og husk at afmontere metalhangers. Bruseforhæng 120×200 design finehome kan vaskes ved 40 grader. Vi anbefaler at hænge bruseforhænget vådt op. Forhænget kan vaskes sammen med dine lyse håndklæder.

Vaskeanvsining – hvordan vaskes et jordslået bruseforhæng – skal jeg købe et nyt forhæng? (medmindre du ønsker et nyt forhæng i nyt design)

Er der sorte pletter på dit badeforhæng er det angrebet af svamp som følge af fugt. Vi anbefaler, at du rengør bruseforhænget med Rodalon. Læg forhænget i blød (1 del Rodalon og 9 dele vand). Lad det stå i blød nogle timer, før du skyller det. Hæng badeforhænget op – og husk god ventilation og gerne åbne vinduer mens det tørrer. Husk endvidere at trække brusehænget for, når du har været i bad. Hænger det for tæt sammen i folderne efter badet, har fugten svært ved at fordampe.

Har du yderligere spørgsmål til behandling af finehome bruseforhæng er du altid velkommen til at kontakte os. Kontaktinfo:  Mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616. Få flere tips til her ift. hvordan man vasker sit bruseforhæng.Har du lyst til at se hele udvalget af finehome bruse- og badeforhæng kan du klikke her 

Yderligere information

Vægt 0.500 kg
Størrelse

120×200 cm. Det flotte badeværelsesforhæng er 120 cm bred og 200 cm langt. Der medfølger 12 flotte metal kroge, der giver bruseforhænget et samlet længde på 204 cm

Du kunne også være interesseret i...