Bruseforhæng / badeforhæng i stof – Design GAVLE – hvid/beige

329.00 kr.

Badeforhænget og bruseforhænget fra finehome giver badeværelset et ekstra flot look. Samtidig holder det på varmen inde i brusekabinen så du ikke fryser i badet. Bruseforhænget har et tidløst design og er af meget god kvalitet i 100% bomuld. Forhænget fås i flere farver hos finehome. I vores sortiment får du bruseforhæng med hangers i rustfri metal

Udover et flot look garanterer vi at forhænget IKKE klæber til kroppen. Det drypper ikke efter bad, medmindre det er blevet meget meget vådt. Vi er selv rigtig glade for forhænget. Da vi i sin tid købte vores hus ville vi ændre bruseområdet idet andre forhæng klæbede mod kroppen. Efter ophængning af eget finehome GAVLE badeforhæng har vi ikke længere behov for et større bruseområde. Bruseforhænget er blødt og behageligt ved berøring.

Bruseforhænget ses udfoldet her hvid / beige. Tilbydes  i 2 forskellige farver – bruseforhæng hvid / grå her

Et køb du aldrig vil fortryde 🙂

Beskrivelse

Lækkert bruseforhæng som ikke klæber sig til kroppen

Stilrent og i 100% bomuld i super kvalitet som måler 160×190 cm. Flotte hangers er ligeledes inkluderet i prisen.

Vi tilbyder bruseforhænget i 2 forskellige farver. Hvid/grå (samme grå farve som i vores Arosa og Cenon håndklæder) samt i beige/hvid (samme beige farve som i vores Arosa og Cenon håndklæder). Ønsker du at læse mere om vores håndklæder kan du se mere her: håndklæder finehome – Arosa Design – Cenon Design

finehome Design GAVLE badeforhæng anbefales til opfriskning af det elegante badeværelse. Det giver et flot look og eksklusivt look. Vores produkt kan naturligvis bruges med og uden finehome håndklæder:)  Vores badeforhæng er valgt i rolige farvenuancer og passer derfor i alle bademiljøer. Designet er tidløst og kan bruges de næste mange år på grund af den gode kvalitet. Badeforhænget kan vaskes ved 40 grader. Mål 160×190 cm (standardmål).

Vaskeanvisning. Sådan vasker du nemmest dit badeforhæng.

De fleste badeforhæng kan vaskes i maskinen på 30 eller 40 grader. Du bør vaske dit badeforhæng jævnligt for at hindre bakterieophobning. Følg altid vaskeanvisningen på bruseforhænget og huske at afmontere hangers / metalkroge. finehome design GAVLE kan vaskes ved 40 grader og vi anbefaler at du hænger bruseforhænget vådt op. Forhænget kan vaskes sammen med dine lyse håndklæder.

Vaskeanvisning – hvordan vaskes et jordslået bruseforhæng – skal jeg købe et nyt forhæng? (medmindre du ønsker et nyt forhæng i nyt design)

Er der sorte pletter på dit badeforhæng er det angrebet af svamp som følge af fugt. Vi anbefaler, at du rengør bruseforhænget med Rodalon. Læg forhænget i blød (1 del Rodalon og 9 dele vand). Lad det stå i blød nogle timer før du skyller det. Hæng badeforhænget op – og husk god ventilation og gerne åbne vinduer mens det tørrer. Har du yderligere spørgsmål til behandling af vores produkter eller vil du vide mere om vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os. Kontaktinfo:  Mail: info@finehome.dk eller mobil: 30354616.

Yderligere information

Vægt 0.700 kg
Størrelse

160×190 cm. Det flotte badeværelsesforhæng er 160 cm bred og 190 cm langt. Der medfølger flotte metal kroge, der give bruseforhænget et samlet længde på 196 cm

Du kunne også være interesseret i...