Skrubbehandske krop

49.00 kr.

finehome skrubbehandske til kroppen:

cellulite handske

Skrubbehandske med en blød og en ru side

  • fjerner skidt og døde hudceller
  • giver en lækker og blød hud
  • sætter gang i blodcirkulationen
  • Hjælper dig i din kamp mod appelsinhud

Køb nemt og hurtigt online. finehome leverer lynhurtigt.

7 på lager

Beskrivelse

Skrubbe og cellulite handske til krop

Original tyrkisk 14×21 cm skrubbehandske krop Balmy fra finehome er en perfekt massage skrubbe handske med en god jævn overflade. Handsken hjælper dig i din kamp mod appelsinhud også kaldet cellulite. Skrubbehandsken skrubber døde hudceller væk. Handsken har 2 forskellige sider; den ene side er ru og den anden side har en blød overflade af bomuld med elastik.

Behandling med skrubbehandske på kroppen

Det er let at anvende finehome skrubbehandske. Det er dog vigtigt, at du forbereder din hud for at sikre korrekt behandling. Brug for eksempel en lækker olivenoliesæbe. Vi anbefaler finehome tyrkiske olivenoliesæbe med laurbær.

Handsken bør ikke anvendes direkte i ansigtet på den ru side, da huden i ansigtet kan være meget følsomt. Hvis du alligevel vælger at bruge skrubbehandsken i ansigtet, skal det gøres meget forsigtigt.

Produktinformation og pleje af finehome skrubbehandske

Handsken er en meget anvendelige skrubbehandsker. Den har følgende mål:

  • Længde 21 cm
  • Bredde 14 cm
  • Fremstillet af hør og silke
  • Hængetrop i den ene side

Efter brug af skrubbehandske skylles handsken med ren med lunkent vand. Sørg for at handsken er tør før den lægges til side. Herefter er den klar til brug til næste gang.

Bekæmp appelsinhud

Det kan være svært helt at undgå idet den bulede hud skyldes ophobning af fedt, der afstiver bindevævsrummene. Men med en sund livsstil kan man komme langt. Motion går nemlig både ind og forbrænder fedt. Vand og masser af vand renser kroppen. Samtidig er det vigtigt at sikre blodcirkulationen i de berørte områder og det er her skrubbehandsken kan hjælpe dig. Skrubbehandsken kan massere dybere ned i vævet end en almindelig vaskeklud. Har du lyst til at læse mere om hvad appelsinhud er kan du checke dette link.

Se hele udvalget af badeværelsestilbehør hos finehome lige her

Køb god og billig skrubbehandske krop nemt og hurtigt online.

Yderligere information

Vægt 0.100 kg
Størrelse

Diameter: 17 cm
Højde: 25 cm
Vægt: 675 gram

Du kunne også være interesseret i...