Bruseforhæng / Badeforhæng – lækkert bruseforhæng – Design GAVLE – hvid/grå

299.95 kr.

finehome badeforhæng giver badeværelset et ekstra flot look. Badeforhænget har et tidløst design og er af meget god kvalitet i bomuld.

Udover et flot look garanterer vi at forhænget IKKE klæber til kroppen. Det drypper ikke efter bad, medmindre det er blevet meget meget vådt. Badeforhænget og bruseforhænget er smart til at holde vandet inde i brusekabinen. Vi er selv rigtig glade for forhænget. Da vi i sin tid købte vores hus ville vi ændre bruseområdet, idet andre forhæng klæbede mod kroppen. Efter ophængning af eget finehome GAVLE bruseforhæng har vi ikke længere behov for et større bruseområde. Bruseforhænget er blødt og behageligt ved berøring.

Der er medfølger 11 flotte hangers til at fastgøre forhænget i badeforhængsstangen. finehome design badeforhæng 160×190 cm matcher til udvalgte finehome håndklæder, som kan findes her: finehome håndklæder

Beskrivelse

Bruseforhæng / Badeforhæng – lækkert bruseforhæng – Design GAVLE – hvid/grå

Rigtig lækkert badeforhæng som IKKE klæber sig til kroppen. Det er stilrent og i 100% bomuld. Flotte hangers (11 stk) er inkludere i prisen.

Vi tilbyder badeforhæng i 2 forskellige farver. Hvid/grå (samme grå farve som vores Arosa og Cenon håndklæder) samt beige/hvid (samme beige farve som vores Arosa og Cenon håndklæder). Ønsker du at se vores håndklæder kan du finde dem her finehome håndklæder

finehome, Design GAVLE anbefales til opfriskning af badeværelset. Det giver et flot look og elegant look med et bruseforhæng som matcher håndklæderne. Vores badeforhæng er valgt i rolige farver og passer i alle bademiljøer. Designet er tidløst og badeforhænget kan bruges de næste mange år på grund af den gode kvalitet. Forhænget er dekorativt og passer i ethvert bademiljø. Mål 160 x 190 cm (standardmål)

Vaskeanvisning – sådan vasker du nemmest dit badeforhæng:

De fleste badeforhæng kan vaskes i maskinen på 30 eller 40 grader. Du bør vaske dit forhæng jævnligt for at hindre bakterie-opblomstring. Følg altid vaskeanvisningen på badeforhænget. finehome design GAVLE kan vaskes ved 40 grader og vi anbefaler at du hænger det op vådt. Bruseforhænget kan vaskes sammen med dine håndklæder. Idet badeforhænget er af bomuld skal du forvente, at det kryber en smule.

Hvordan vaskes et jordslået badeforhæng? Har du egentlig behov for et nyt badeforhæng? Prøv evt. dette råd får du kaster dig ud i et nyt køb (medmindre du ønsker et nyt flot design)

Er der sorte pletter på dit badeforhæng er det angrebet af svamp som følge af fugt. Vi anbefaler at du rengør bruseforhænget med Rodalon. Læg badeforhænget i blød i 1 del Rodalon og 9 dele vand. Lad det stå i blød nogen timer før du skyller det. Hæng badeforhænget op – og husk god ventilation og gerne åbne vinduer mens det tørrer. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på følgende mailadresse: info@finehome.dk eller på tlf. mobilnr.: 30354616.

Klik her for at se det samlede udvalg af finehome badeværelsesforhæng.

Yderligere information

Vægt 0.700 kg
Størrelse

160×190 cm. Det flotte badeværelsesforhæng er 160 cm bred og 190 cm langt. Der medfølger flotte metal kroge, der give bruseforhænget et samlet længde på 196 cm

Du kunne også være interesseret i...