Tilbud

Håndklæde Beige, Smukt og blødt, AROSA DESIGN, 50X100 cm

79.95 DKK 39.95 DKK

haandklaeder fra finehome i skandinaviske farver

Skal ro og hygge i badeområdet med Arosa Design håndklæder

Hygge i bademiljøet med rolige og naturlige farver?

De smukke Arosa Design håndklæder i beige fra finehome kan du nemt bruge i indretningen. Du kan hænge dem frit, stable i en bunke, eller rulle dem fint og lægge dem på hylden.

Håndklæderne som er 50x100cm har en super absorberingsevne. De flotte håndklæder tilbydes også i 40×60 cm og i 70×140.

Køb håndklæderne online og oplev luksus og dejlig stemning i bademiljøet fra morgenstunden.

Beskrivelse

Beige Arosa Design Håndklæde 50×100 cm

Ønsker du et rigtig hyggeligt bademiljø med rolige og naturlige farver? Det smukke beige Arosa Design håndklæde fra finehome kan du bruge som en del af indretningen. De stilrene håndklæder kan du rulle eler stable dekorativt på en hylde. finehome beige farve er en smuk tidløs skandinavisk farve som vil bryde ethvert badeværelse. Håndklæderne giver dig en super tørreevne og så er de bløde mod kroppen.

Praktisk information for Beige Arosa Design håndklæde 50×100 cm

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at håndklædet beige arosa design håndklæde lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og herefter tørre nemt. Denne behandling fjerner evt. også overskydende farve.

Det bløde håndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel gør vores tøj ekstra blød, men det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet, hvor skyllemiddel indeholder store mængder tensider, der er dårlige for miljøet.

Vask – 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Fakta – Produktinformation
Long staple cotton – 100% bomuld.
Længde: 100 cm – Bredde: 50 cm – Mærke: finehome
Farve: Beige, AROSA DESIGN 16/1, 450 GSM

Arosa Design fra finehome er produceret i 3 smukke skandinaviske farver (beige, hvid og grå). Du kan vælge mellem 3 størrelser (70x140cm40x60cm og 50x100cm) Håndklæderne matcher godt til vores badeforhæng i 100% bomuld, som tilbydes i 2 farver. Badeforhængene kan ses her: badeforhæng finehome

Mangler du værtindegaven?

Mangler du inspiration til en gaveié? Et par flotte og eksklusive håndklæder er et sikkert hit. Se stort udvalg i flere designs og størrelser her

finehome sender varer gratis ved køb på over 500 kr. Ligeledes leverer vi gratis i Odense. Hvis du er i nærheden af Odense er du velkommen til at hente dine bestilte varer hos BluMen

Yderligere information

Vægt 0.280 kg

Du kunne også være interesseret i...