Tilbud

Gæstehåndklæde 40×60 beige Arosa Design

Original price was: 39.95 kr..Current price is: 29.95 kr..

40x60 cm gaestehaandklaede i beige. 100% smut bomuldshaandklaede

Beige gæstehåndklæde 40×60 cm er ren velvære efter håndvask

På udkig efter gæstehåndklæder i beige?

Specifikation finehome gæstehåndklæde Arosa Design

 • Mål 40×60 cm
 • God kvalitet – produceret af 100% lækker bomuld
 • Farven er varm beige. Tørreevnen er i top
 • Håndklædet holder form og farve vask efter vask
 • 2 elegante stropper

Brug det lille håndklæde som eksklusivt gæstehåndklæde, køkkenhåndklæder eller som lækkert svedhåndklæde. Bestil tilbud online og få lynhurtig levering.

Beskrivelse

Gæstehåndklæde 40×60 beige Arosa Design – finehome

Frisk badeværelset op med luksus gæstehåndklæde beige AROSA DESIGN fra finehome. De små beige gæstehåndklæder er dansk design i 100% lækker bomuldskvalitet med god tørreevne. Luksus gæstehåndklæderne matcher finehome klæbefri bruseforhæng i hvid og beige. Ønsker du at skabe et indbydende bademiljø med nordisk inspireret stemning kan du tilsætte grønne planter, træfarver samt levende lys. Resultatet bliver et roligt stilfuld badeværelse. Arosa Design lille beige luksus gæstehåndklæde tilbydes i 3 smukke nordiske farver: beige, grå og hvid.

Luksus gæstehåndklæde beige

Beige gæstehåndklæde 40x60 cm Arosa Design finehome

Smukt lille håndklæde til hyppig håndklædeskift

Fakta gæstehåndklæde beige AROSA DESIGN

 • Længde: 60 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Mærke: finehome, Arosa Design – dansk design
 • Farve: 40×60 gæstehåndklæde beige
 • 100% blød bomuld
 • 450 GSM.

finehome beige luksus gæstehåndklæder matcher 160×190 badeforhæng Design Gavle hvid/beige. finehome badeforhæng og bruseforhæng tilbydes i flere farver og størrelser. Se klæbefri badeforhæng i stof her: badeforhæng finehome

Brug for gode råd til nem vask af bomuldshåndklæder? Klik her

Luksus gæstehåndklæder som gaveidé

Mangler du en gaveidé til ham, der lige er flyttet i lejlighed eller savner du gaveidéer, når du skal på venindebesøg? Det lille beige finehome gæstehåndklæde er en sikker fuldtræffer, som en lille opmærksomhedsgave. Blomster visner;-), det gør gode og holdbare tekstiler ikke 🙂 De små gæstehåndklæder af 100% blød bomuld kan bruges igen og igen uden at miste form og farve.

Skift gæstehåndklæder ofte

Renhed i bolig og på badeværelser har høj prioritet. Det er vigtigt at skifte håndklæder ofte, specielt i de områder hvor der ofte vaskes hænder. finehome små beige gæstehåndklæder er nemme at skifte og så fylder de næsten ingenting i vaskemaskinen:-) Har du lyst til at kombinere det lille beige håndklæde med andre håndklædestørrelser i samme design, kan det nemt gøres. Se stort udvalg af alle finehome håndklæder lige her.

Gæstehåndklæde beige kan endvidere benyttes som køkkenhåndklæde samt som svedhåndklæde på grund af den god absorberingsevne i bomulden.

Levering af gæstehåndklæder

Få gratis fragt ved køb for mere end 499 kr. Ønsker du selv at hente dine små luksus finehome gæstehåndklæder hos os. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense. Se yderligere information i check-out

Yderligere information

Vægt 0.175 kg
Størrelse 0.6 × 0.4 cm
Størrelse

40×60

Vaskeanvisning

Vask – 60 grader

De små gæstehåndklæder i beige skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.
Bevar dit luksus gæstehåndklæde blødt. finehome opfordrer til ikke at bruge skyllemiddel, idet der kan lægge sig en hinde rundt om stoffibrene og nedsætte sugeevnen. I stedet anbefaler vi en lille smule eddike i vaskemaskinen. Eddike er med til at fjerne sæberester og kalk fra stoffibrene. Eddike er mere skånsomt for miljøet.

Du kunne også være interesseret i...