Bambus hammam håndklæde

169.00 kr.

På udkig efter et lækker bambus hammam håndklæde?

Luksus bambus hammam håndklæde 100x200 cm

Smukt bambus hammam håndklæde i stilrent look

Fakta:

  • Mål: 100×200 cm
  • 100% bambus bomuld
  • Farver: Råhvid med en lille let lys stribe

finehome leverer lynhurtigt.

19 på lager

Beskrivelse

Bambus strandhåndklæde

finehome bambus hammam håndklæde er et beige luksus strandhåndklæde i et flot enkelt look med striber i bunden. Looket på hammamhåndklædet er stilrent og fås kun i denne flotte farvekombination. Du kan bruge det store håndklæde på stranden, til yoga og som rejsehåndklæde, Bambus håndklædet vil også kunne pryde ethvert badeværelse på håndklædestangen eller hængende.

Hvad er hammam håndklæder

Et hammam håndklæde eller et pesthemal er et tyndt vævet stort klæde, som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad, det tyrkerne kalder en hamam. Hammamhåndklædet er stort nok til, at du kan vikle det om kroppen som en sarong. Hos finehome finder du billige, praktiske og holdbare i flere forskellige størrelser, stilarter samt farvekombinationer. Det store hammamhåndklæder er populære grundet deres lethed, design, farver samt tørreegenskaber.

Bambus hammam håndklæde

Produktinformation – finehome originale bambus strandhåndklæde:

  • Materiale: 100% bambus bomuld
  • Vægt: 260 gram
  • Originalt tyrkisk håndklæde (almindelig tykkelse)
  • Farve: Råhvid med små lette lyse striber
  • Frynser i begge ender
  • finehome bambus hammam håndklæde er 200 cm langt og 100 cm bredt

Du kan vælge mellem flere forskellige strandlagener hos finehome Se hele udvalget af alle finehome hammamhåndklæder her

Vask af bambus hammam håndklæde

Vask af hammam håndklæder – sådan gør du:

Få dit nye bambus hammam håndklæde 100×200 cm til at suge. Bomuldsfibrene er slidstærke og er velegnet til mange gentagne vaske. Fibrene skal aktiveres for at det kan suge optimalt. Før du tager dit strandlagen i brug bør du lægge det i blød i en balje med koldt vand i cirka 24 timer. Det får bomuldsfibrene til at åbne sig, så de bedre kan absorbere vandet.

Vask hammam håndklædet ved så lave grader som muligt. Det sikrer hammamhåndklædernes levetid. Hammam håndklæder bør hængetørre.

Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Hvis du har lyst til at læse mere fakta om hvordan et tyrkisk bad foregår kan du checke fakta her. Har du lyst til at se udvalget af alle finehome håndklæder, kan du checke linket her finehome leverer lynhurtigt. Se muligheder for levering i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg

Du kunne også være interesseret i...