Vaskeklud Alba Design Organic 30x30 Sand | Køb 100% Øko | finehome

Vaskeklud Alba Design Organic 30×30 Sand

29.95 DKK

Blødeste vaskeklude i GOTS certificeret økologisk bomuld fra finehome

Eksklusiv sandfarvet økologiske vaskeklude 30×30

Forkæl dig selv og dine gæster med eksklusive økologiske vaskeklude.

Vaskekluden udemærker sig ved at være i super god kvalitet. Samtidig føles den ekstrem blød mod huden.

Organic Hearts serien er fremstillet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Specifikationer:

 

 • Mål 30×30 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • Smukt mønster vævet i vaskekluden. Fremstår flot på begge sider.
 • 1 dekorativ hængestrop
 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret iht. OEKO-TEX(R) Standard 100. Verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.

Glæd dig selv og dine gæster med et lille personligt håndklæde i bademiljøet.

 

Beskrivelse

Vaskeklud Alba Design Organic 30×30 Sand

Økologisk sandfarvet vaskeklud i høj kvalitet – På udkig efter økologiske sandfarvede vaskeklude i flot design?

Virkelig god vaskeklud i 100% GOTS certificerede bomuld af højeste kvalitet. finehome vaskeklud 30×30 er ekstrem blød og blid mod huden. Selv babyer og småbørn vil elske de bløde bomuldsvaskeklude. Farven på vaskekluden er en smuk sandfarvet tone med et strejf af prærier i varme gule toner. Designet matcher ekstrem godt til skandinaviske badeværelsesmiljøer og badeværelser, hvor vaskeklud designet ser yderest eksklusivt ud. Den stilrene farve i finehome Organic Hearts matcher håndklæder og badehåndklæder fra samme serie. Vaskekluden har et flot hjertelogo indvævet på begge sider af den lille vaskeklud.

En vaskeklud har bruges en den del af indretningen i dit badeværelse.Vaskekluden er god som det lille personlige håndklæde. Du kan glæder gæsterne med en flot bunke vaskeklude på en svævehylde eller sammenrullet i en lille kurv. Du kan også stable 3-4 vaskeklude i en lille bunke ved din håndvask.

Organic Hearts Serien fra finehome – GOTS Certificeret

OEKO-TEX certificerede vaskeklude til voksne og babyer - fri for skadelige stoffe

Bløde øko vaskeklude til hele familien

GOTS står for Global Organic Textile Standard. Dermed har du garanti for, at Organic Hearts Serien/Alba Design lever op til de strengeste krav om materialer og fremstillingsprocesser. GOTS er anerkendt i hele verden. Mærket giver vaskekluden og håndklæderne en troværdig garanti for en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion fra start til slut. Vaskekludene er OEKO-TEX certificerede. Dermed sikres det, at de er fri for skadelige stoffer. Når du køber økologiske vaskeklude hos finehome er du sikret en vaskeklud i høj kvalitet.

Før brug – vaskeanvisning
Læg den økologiske vaskeklud i koldt vand i 24 timer, eller som minimum natten over. Vandet sikrer at fibrerne i bomuldsvaskekluden åbner sig, så bomulden efterfølgnede kan suge vand til sig.

Vask – 60 grader
finehome økologiske vaskeklud skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Apropos hygiejne. Find gode råd om tøjvask og vask af tekstiler her : bedre hygiene

Den bløde økologiske vaskeklud

Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene. Det nedsætter det sugeevnen i en økologisk vaskeklud. Brug evt. istedet en lille smule eddike i din vask. Eddike kan fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er mere skånsomt for miljøet.

Organic Hearts serien tilbydes i følgende mål: Vaskeklud Organic Hearts / Alba Design 30×30 sandfarvet. Håndklæde 50×100 & badehåndklæde 70×140.

Vaskeklude 30×30 sandfarvet, Alba Design / Organic Hearts

Specifikationer:

 • Vævet af 100% GOTS økologisk bomuld. Certificeret i henhold til OEKO-TEX(R) Standard 100. Verdens førende miljømærke indenfor tekstiler.
 • Mål 30×30 cm
 • Vægt: 500 gr/m2
 • Vævning 20/2 dobbelttvundet økologisk bomuld
 • Mønsteret som er vævet i vaskekluden fremstår smukt på begge sider af vaskekluden.
 • 1 dekorativ hængestrop

Organic Hearts serien tilbydes også i mørk grå samt i hvid.

Køb dine 100% økologiske vaskeklude online og få leveret til privatadressen eller til pakkeshop. Leveringstid ca. 2 hverdage.

Yderligere information

Vægt 0.052 kg
Størrelse 30 × 30 cm

Du kunne også være interesseret i...