Kelim Pude 130

339.00 kr.

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude – attraktiv pris

  • Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.
  • Håndsyet af ægte kelim
  • Produktinformation: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Køb online – få gratis fragt ved køb af 2 puder eller ved køb for mere end 499 kr.

 

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 130 – finehome

Kelim pude 130 med unikt mønster og brun bundfarve. finehome autentiske pude 40×40 cm er en smuk uldpude til dig, som ønsker at friske dagligstue, sofa, lænestol eller bænk op. Puden kan matches med tæpper samt andre smukke puder i forskellige mønstrer. Når du køber en kelimpude får du en unika pude med lækkert fyld af fjer.

Kelimpuder historien fra finehome

De smukke kelimpuder, du finder blandt finehome kelim udvalg er alle fra Tyrkiet. De er lavet af flotte ægte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Vores puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Kelim puder i 40×40 50×50 og 40×60

Kelim pude 130 er 40×40 cm. finehome tilbyder kelimpuder i store og små størrelser. Har du lyst til at se det samlede udvalg af smukt unikt kunsthåndværk i kelimpuder fra Tyrkiet kan du  følge linket her: finehome kelimpuder

Kelimpuder tåler ikke vask i vaskemaskinen. De skal renses. Køb nemt online og få leveret til pakkeshop eller til din hjemme adresse lynhurtigt.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...