Kelim Pude 144

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk – leveres med monteringspude

finehome kelim vintagepude er syet af ægte vintagetæppe fra Tyrkiet.

  • Produktinformation: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er af 100% kelim.
  • Bagsiden er i 100% bomuld med lynlås på midten.

Frisk boligen op med en smuk unika kelimpude. Køb online og få leveret lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Køb autentisk vintage kelim pude 144

40×40 kelim pude 144 er håndsyet af ægte kelimtæppe fra Tyrkiet. De smukke tyrkiske kelim puder er for dig, som ønsker noget unikt specielt i din boligindretning. Unik fordi de tyrkiske kelim pudebetræk er 100% håndlavede, hvilket betyder at du ikke finder 2 ens vintage kelimpuder.. Trænger den gamle eller kedelige sofa til et pift? Har rummet brug for opfriskning i nye farver? En unika kelimpude kan være et godt bud på boligfornyelse af dagligstuen.

Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende med smukke farver, striber og mønster.  Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de unikke kunsthåndværker i store og små størrelser.

Kelim pude 144 med monteringspude

De store kelim puder kan bruges som gulvpuder og matches med mindre og store kelimpuder. Slagbænken eller den gamle lænestol vil få et flot pift med en ægte autentisk vintage kelim pude144. Uldpuden har sit helt eget særpræg. Alle unikke kilim giver en fantastisk flot stil i rummet. Der medfølger en lækker montagepude med fjer, når ved køb af kelim pude 144.

De tyrkiske kelim puder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de er syet af samme vintagekelim tæppe eller kelimløber. 

Har du lyst til at se det store udvalg af finehome kelim puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm kan du følge dette link

Ægte kelim puder – historien fra finehome

De robuste kelim puder har en lang og spændende historie. Kelimvævede tekstiler kendes fra oldtidens Egypten og fra flere egne af denne verden.

Mange har stor kærlighed til trendcarpets eller kelim-puder, som de hedder. De farvestrålende kelimpuder kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste kelim stammer fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster, som for tusinder af år siden. Kelim pude 144 stammer fra Anatolien i Tyrkiet.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Dvs. at der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede kelim pudebetræk. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim, anatolske kelim puder og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål må du meget gerne kontakte os for specifikke ønsker på følgende mail: info@finehome.dk.

Fakta finehome kelim pude 144

  • Orientalske 40×40 kelimpude 144
  • Kelimpuden er af 100% uld på forsiden
  • 100% bomuld på bagsiden med lynlås på midten
  • Tåler ikke vaskemaskine.
  • Vi anbefaler rens af din unikke vintage pude.

finehome leverer din “nye” tyrkiske kelim pude lynhurtigt.

Få får gratis fragt ved onlinekøb på over 499 kr. Hvis du ønsker levering i Odense får du gratis fragt på alle ordre.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...