Kelim pude 144 | 40x40 cm uldpude i flotte farvenuancer | finehome

Kelim Pude 144

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk – leveres med monteringspude

Kelim pude 144 med flotte striber og farver i 40x40 cm

finehome kelimpuder leveres med lækre montagepuder med fjer

finehome kelim vintagepude syet af ægte vintagetæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation: 40 x 40 cm.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

Ved køb af kelim pude 144 får du en unik uldpude med monteringspude..

finehome leverer til pakkeshop eller til din privatadresse med GLS eller DAO.

Køb online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

Ikke på lager

Beskrivelse

Køb autentisk vintage kelim pude 144

40×40 kelim pude 144 er håndsyet af ægte kelimtæppe fra Tyrkiet. De smukke tyrkiske kelim puder er for dig, som ønsker noget unikt specielt i din boligindretning. Unik fordi de tyrkiske kelim pudebetræk er 100% håndlavede, hvilket betyder at du ikke finder 2 vintage kelimpuder, som er ens. Trænger den gamle og kedelige sofa til et pift eller har rummet brug for opfriskning i nye farver, kan en unik kelimpude være et godt bud på boligfornyelse af dagligstuen.

Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende med smukke farver, striber og mønster.  Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de unikke kunsthåndværker i store og små størrelser.

Kelim pude 144 med monteringspude

De store kelim puder kan bruges som gulvpuder og matches med mindre og store kelimpuder. Slagbænken eller den gamle lænestol vil få et flot pift med en ægte autentisk vintage kelim pude144. Uldpuden har sit helt eget særpræg. Alle unikke kilim giver en fantastisk flot stil i rummet. Monteringspude er inkluderet ved køb af kelim pude 144. Monteringspuden er en god robust monteringspude med naturfjer. Derfor fremstår uldpuder flot i rummet.

De tyrkiske kelim puder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de er syet af samme vintagekelim tæppe eller kelimløber. 

Har du lyst til at se det store udvalg af finehome kelim puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm kan du følge dette link

Ægte kelim puder – historien fra finehome

Kelim puder er robuste og har en lang og spændende historie. Kelimvævede tekstiler kendes fra oldtidens Egypten og fra flere egne af verden.

Mange har stor kærlighed til trendcarpets eller kelim-puder, som de hedder. De farvestrålende kelimpuder kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster, som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Dvs. at der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede pude-betræk. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelim pude 144

40×40 kelimpude 144. Kelim pude 144 tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler rens af din unikke vintage pude.

Levering:

finehome leverer din “nye” kelim pude til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller DAO.

Få får gratis fragt ved onlinekøb på over 499 kr. Bor du i Odense får du gratis fragt ved alle ordrer. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...