Kelim tæppe naturfarve med mønster

598.00 kr.

Leder du efter et kelim tæppe, der både er smukt, funktionelt og slidstærkt? finehome naturfarvet kelimtæppe med mønster er det perfekt valg! Tæppet er håndvævet af dygtige kunsthåndværkere med brug af naturlige materialer, der bringer varme og ægte charme ind i ethvert hjem.

Produktinformation:

  • Mål: 59×108 cm
  • Farver naturfarvet, brun og mørk rød
  • Små lyse frynser i hver ende
  • Unikt ægte kelimtæppe – der findes kun 1
  • finehome kelimtæppe er slidstærkt – skal renses

Et naturfarvet kelimtæppe med mønster er en investering, der vil give glæde og hygge i boligen.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim tæppe naturfarve med mønster

Smukt og unikt kelim tæppe naturfarve med unikt mønster i brune og mørke røde farver. finehome ægte kelimtæppe 59 x 108 cm er et robust vintagetæppe som kan benyttes til mange formål grundet det smukke design. Det naturfarvede tæppe er håndvævet og stammer fra Anatolien. Det unikke kelimfund kan benyttes til områder i boligen hvor gulvet skal beskyttet, som pyntetæppe på en bænk eller stol, i en mellemgang der skal friskes op i farverne, i soveværelset eller i boligens hyggeområde.

Håndlavet kelim tæppe

finehome kelim tæppe er lavet af holdbare og håndlavet. Tæpperne er slidstærke og så har de en fantastisk evne til at skabe varme og hygge i boligens rum. Ved at vælge et kelim tæppe naturfarve træffer du et bæredygtigt valg og støtter op om håndværk og bæredygtig produktion. Herudover får du et unika tæppe som ingen andre har. Yderligere produktinformation:

Størrelse: Bredde: 59 cm og 108 cm langt.

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er et ægte robust kelim som du kan ryste og banke, men det tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Fremstilling af finehome kelim tæppe naturfarve: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Små kelim tæpper fra finehome Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål dit lille kelim tæppe eller kelim pude, så er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her Levering: Køber du kelim tæppe naturfarve hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

64×75 cm

Du kunne også være interesseret i...