Mulepose grøn

129.00 kr.

Her er nogle specifikke eksempler på, hvordan du kan bruge finehome mulepose:

  • Til indkøb: Muleposer er det perfekte valg til indkøb. De er store nok til at rumme alle dine varer, og de er nemme at transportere.
  • Til sport: Muleposer er også et godt valg til sport. De kan bruges til at transportere sportsudstyr, tøj og andre fornødenheder.
  • Til hverdag: Muleposer kan bruges til mange forskellige formål i hverdagen. De kan bruges til at transportere mad, drikkevarer, elektronik og andre ting.

finehome mulepose i khaki grøn er 50 cm bred og 35 cm høj

4 på lager

Beskrivelse

Grøn mulepose

finehome grønne mulepose af lærred har en størrelse på 35×50 cm. Muleposen cm har et rummeligt rum, der kan rumme alt fra indkøb til sportstøj. Den har et åbent rum, dvs. ingen lukning. Tasken har 2 praktiske håndtag, der gør den nem at bære. Muleposen er et godt valg for alle, der ønsker en stilfuld og miljøvenlig pose til hverdagen. Den er perfekt til indkøb, sport eller blot til at have med sig i byen.

Funktioner muleposer med 2 håndtag

  • Lavet af 100% bomuld
  • Størrelse: 35 cm høj og 50 cm lang
  • 2 remme
  • Farve lys khaki grøn / eller støvet grøn

Fordelene ved muleposen er at den er stilfuld, trendy samtidig med at den er praktisk og funktionel. Herudover får du en holdbar og slidstærk transporttaske. Tasken kan rumme et let sammenfoldet yogamåtte. Hvis du har en tungere sammenrullet yogamåtte, anbefaler vil en bærestop eller en “rigtig” yogataske. Se udvalget af finehome yogatasker her.

Anvendelser:

  • Perfekt til hverdag
  • God til skole eller arbejde
  • Praktisk til rejser

finehome lyse khaki grønne mulepose er enkel i farven uden mønster. Materialet er velegnet til at tilføje egne broderier eller tekstilmaling, hvilket betyder, at du kan skabe din helt egen unikke transporttaske med 2 hanke. Tasken leveres pt. i 1 farve.

Genanvendelig mulepose

Ønsker du at tænke mere på miljøet når du handler, er brug af en mulepose det korrekte valg. Ved brug af muleposer, kan du gøre en lille del for at nedbringe verdens forbrug af plastic. Derfor er muleposen faktisk også et billigt alternativ til plasticposer. Har du lyst til at læse mere om, hvordan du kan gøre noget godt for miljøet i hverdagen, kan du læse mere her.

Har du spørgsmål til finehome produkter er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller pr. telefon: 3035 4616. Bestiller du til levering i Odense får du gratis fragt. Du får gratis fragt i resten af Danmark ved køb for mere end 499 kr.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg

Du kunne også være interesseret i...