Gæstehåndklæde | Smukke hvide små gæstehåndklæde 40x60 | finehome
Tilbud

Gæstehåndklæde hvid 40×60 cm Cenon Design finehome

49.95 DKK 29.95 DKK

Smukt gæstehåndklæde 40×60 cm

Hvidt håndklæde bomuld

Stilrent hvidt luksus håndklæde – finehome

Vil du skabe et flot udtryk af elegance og renhed?

Køb stilrent finehome CENON DESIGN gæstehåndklæde i bedste bomuldskvalitet.

Det lille håndklæde har en god tørreevne. Håndklædet tilbydes i 3 størrelser og 3 farver.

 

 

Beskrivelse

Gæstehåndklæde

Med finehome hvide gæstehåndklæde med frynser skaber du et smukt rent udtryk på badeværelse og gæstebadeværelse for dig og dine store og små gæster. Det lille finehome gæstehåndklæde 40×60 med frynser er fremstillet af 100% blød bomuld. Det lille luksus gæstehåndklæde er blødt med fantastiske tørreegenskaber. De små finehome gæstehåndklæder med frynser har er stilrent og enkelt på den eksklusive måde.

finehome gæstehåndklæder

De små bomuldshåndklæder i hvide er fra håndklædeserien Cenon Design. De lille gæstehåndklæde 40×60 cm er dansk design. Et flot luksus gæstehåndklæde fra finehome. finehome gæstehåndklæder Cenon design har små smalle striber i designet i begge ender. Bomuldskvaliteten og funktionaliteten er fortrinlig. Det lille hvide gæstehåndklæde med frynser tilbydes i 3 farver, hvid, grå og beige samt i store størrelser 50×100, 70×140.

Skift håndklæder ofte

finehome gæstehåndklæde i hvide med frynser

Eksklusive hvide gæstehåndklæder fra finehome

Hygiejnen skal sikres i de danske hjem. En af indsatserne er at skifte håndklæder ofte. Det er nemt, at skifte de små hvide finehome gæstehåndklæder ofte. Det lille fine hvide bomuld stofstykke, som kun måler 40×60 cm fylder ikke meget i vaskemaskinen. Vi anbefaler at skife dine små gæstehåndklæder hver dag eller når der har været fremmede på besøg.

Vaskeanvisning
Vi anbefaler at Cenon Design gæstehåndklædet lægges i blød i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Det vaskes let herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt.

Det bløde hvide gæstehåndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene i håndklædet. Det nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet. Tørretumbling sikrer bløde håndklæder. Brug helst vaskepulver i pulverform, da flydende vaskemiddel ikke indeholder optisk hvidt. Se anbefalinger af vaskepulver her

Vask – 60 grader
Hvide gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader for at sikre hygiejnen. Denne behandling fjerner bakterier og små snavsede fingrer i det lille bomuldshåndklæde.

Fakta
100% bomuld i long staple cotton
Længde: 60 cm – Bredde: 40 cm – Mærke: finehome, Cenon Design 16/1, 450 GSM
Farve: Hvid med små smale striber i grå.

1 hængestrop på forsiden af gæstehåndklædet samt 1 strop i den ene ende.

De lette grå striber som ses på billedet fremstår flot i begge ender af finehome gæstehåndklæde i hvid.

Stilrene hvide gæstehåndklæder som gaveidé

Er blomster ikke løsningen til en værtindegave, foreslår finehome en lille håndklædepakke i klassiske tidløse farver. Den hvide farve er en elsket klassiker og gæstehåndklæder visner ikke som blomster:-) Mangler du indflyttergave til ham eller indflyttergave til hende eller veninden, vil de små hyggelige hvide gæstehåndklæder være et sikkert hit.

Det eksklusive hvide gæstehåndklæde er specieldesignet til dig der sætter pris på funktionalitet og skønhed. Køb dine hvide finehome gæstehåndklæder i høj bomuldskvalitet på webshoppen. Håndklædeserien fra finehome tilbyde som gæstehåndklæde 40×60, håndklæde 50×100 og badehåndklæde 70×140.

Levering

  • Hurtig levering
  • Gratis levering ved køb på over 499 kr
  • Gratis fragt på alle ordrer i Odense
  • Du er velkommen til selv at hente dine luksus håndklæder hos vores lokale blomsterhandler BluMen i Odense.

Vælg leveringstype i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.6 × 0.4 cm

Du kunne også være interesseret i...