Gæstehåndklæde hvid 40×60 cm Cenon Design finehome

49.95 kr.

hvid gæstehåndklæde 40x60 cm med frynser finehome

Smukt hvidt gæstehåndklæde

Vil du skabe et flot udtryk på badeværelset med elegante gæstehåndklæder? Brug stilrene gæstehåndklæder i smukt design.

Specifikation:

 • CENON Design gæstehåndklæde 40×60 cm med fine frynser
 • 100% bomuld med god tørreegenskaber
 • 450 GSM
 • 2 dekorative stropper

finehome leverer lynhurtigt i hele Danmark.

Beskrivelse

Gæstehåndklæde hvid

Med finehome hvide gæstehåndklæde med frynser kan du skabe et hyggeligt udtryk på badeværelse og gæstebadeværelse. Det lille hvide gæstehåndklæde med frynser 40×60 er fremstillet af 100% blød bomuld. finehome lille luksus gæstehåndklæde har fantastiske tørreegenskaber. Gæstehåndklæder med frynser i dansk design har en stilren eksklusiv udstråling

finehome gæstehåndklæder med frynser

De små hvide bomuldshåndklæder hvide fra finehome håndklædeserien Cenon Design hænger flot i kort og lang ende. Det lille gæstehåndklæde 40×60 cm er dansk design.. Gæstehåndklædet har små smalle grå striber i mønsteret i begge ender af bomuldshåndklædet. Bomuldskvaliteten og funktionaliteten er fortrinlig. Det hvide gæstehåndklæde med frynser tilbydes i 3 smukke og tidløse nordiske farver, hvid, grå og beige. Vælg mellem følgende håndklædestørrelser:  50×100, 70×140 samt 40×60, som du ser her.

Skift håndklæder ofte

finehome gæstehåndklæde i hvide med frynser

Eksklusive hvide gæstehåndklæder fra finehome

Hygiejnen bør sikres på badeværelse og i boligen. En af indsatserne er at skifte håndklæder ofte. Det er nemt, at skifte de små hvide gæstehåndklæder ofte. Det lille hvide bomuld stofstykke, som kun måler 40×60 cm fylder ikke meget i vaskemaskinen. Vi anbefaler at skifte gæstehåndklæder hver dag eller når der har været fremmede på besøg.

Vaskeanvisning før brug
Vi anbefaler at Cenon Design gæstehåndklædet lægges i blød i koldt vand cirka 24 timer inden brug. Det vaskes let herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt.

Det bløde hvide gæstehåndklæde
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene i håndklædet. Det nedsætter sugeevnen. I stedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsomt for miljøet. Tørretumbler sikrer bløde håndklæder. Brug helst vaskepulver i pulverform, da flydende vaskemiddel ikke indeholder optisk hvidt. Se anbefalinger af vaskepulver her

Vask – 60 grader
Hvide gæstehåndklæder skal vaskes ved minimum 60 grader for at sikre hygiejnen. Denne behandling fjerner bakterier og små snavsede fingrer i det lille bomuldshåndklæde.

Fakta gæstehåndklæde 40×60 hvid Cenon Design

 • 100% blød bomuld med høj absorberingsevne
 • Længde: 60 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Mærke: finehome
 • Cenon Design, 450 GSM
 • Farve: Hvid med små smalle grå striber i begge ender
 • 1 hængestrop på forsiden af gæstehåndklædet samt 1 strop i den ene ende.

Brug stilrene hvide gæstehåndklæder som værtindegave

Ønsker du ikke at købe blomster som værtindegave kan en lille håndklædepakke eller små gæstehåndklæder i tidsløse klassiske farver være en god idé. Den hvide farve er en elsket klassiker;-) Gæstehåndklæder visner ikke. Mangler du indflyttergave til ham eller indflyttergave til hende, så vil de små hyggelige hvide gæstehåndklæder også være et sikkert hit.

finehome hvide gæstehåndklæde er specieldesignet til dig, der sætter pris på funktionalitet og skønhed.

Information om levering:

 • Hurtig levering
 • Gratis levering ved køb for mere end 499 kr.
 • Gratis fragt på alle ordrer i Odense
 • Du er velkommen til selv at hente dine luksus gæstehåndklæder hos vores lokale blomsterhandler BluMen i Odense M.
 • Vælg leveringsmetode i check-out

Køb hvide finehome gæstehåndklæder af høj bomuldskvalitet på finehome webshop. Håndklædeserien tilbydes som hvide gæstehåndklæde 40×60, håndklæde 50×100 samt som badehåndklæde 70×140.

Yderligere information

Vægt 0.150 kg
Størrelse 0.6 × 0.4 cm

Du kunne også være interesseret i...