Tights & Shape it

229.00 kr.

Lækre shape-it tights i grønne – finehome woman performance tights til yoga, løb og fitness.

Tights i grønne med shapeit funktion fra finehome

Super lækre grønne tights – shape it model

FAKTA:

  • Shape it grønne tights fremhæver dine former på bedste vis.
  • Materiale: Nylon / Spandex
  • Flot turkisgrøn farve

God pasform der fremhæver de flotte former. Køb sikkert online og få leveret lynhurtigt.

Beskrivelse

Tights & Shape it

På udkig efter funktionelle Shape it tights & leggings i en smuk turkis grøn farve til yoga og fitness?

De lækreste træningstights i shape it model passer perfekt til mange fysiske træningsaktiviteter. De åndbare grønne leggings har en super pasform og matcher til sportstoppen i samme grønne farve og mønster. En veltrænet krop og bagdel vil blive fremhævet smukt og elegant i de turkis grønne trænings leggings.

Shape it – turkis grøn

Beskrivelse

  • velsiddende tights i grøn:
  • Farve: Grøn – som går over i den turkis grønne farve
  • Funktion: Åndbar, bæredygtig, Hurtig tørring, antibakteriel
  • Materiale: 90% Nylon og 10 % Spandex

De grønne træningstights er sømløse. Sømløs betyder, at der ikke er nogen kanter eller folder, der generer i syningerne under yogatræning, fitnesstræning og løb.

Beklædningstype, Tights er shape-it model, hvilket betyder at materialet fremhæver kroppens smukke former. De grønne tights er fremstillet til sport som sportstøj og sportsbeklædning til kvinder

Tightsene har et højt bredt talje bånd, som sidder tæt mod maven. Modellen fremhæver dine former på bedste vis. Elastikken på maven er stærk.

De grønne tights er i europæiske størrelser. Derfor anbefaler finehome, at du vælger den størrelse, som du plejer at bruge i bukser og træningstøj.

Har du lyst til at se det samlede udvalg af yogatøj til kvinder, yogamåtter samt finehome yogaudstyr kan du checke her.

Tights shape er til damer

Shape it modellen er yderst funktionel til fysisk træning i træningscenter samt til ude og hjemmetræning. Den turkisgrønne model er yderst behagelig med en fantastisk pasform. finehome velsiddende træningstights grønne kan benyttes til de fleste sportsgrene herunder yoga, løb og fitness med mere. Tights-modellen kan benyttes alene eller som sportssæt med tilhørende sportstop. De grønne tights kan benyttes sommer som vinter.

sportssæt til yoga og fitness fra fineome

Lækker sportstop og tights til kvinder

Fragt og levering

Få leveret dine nye tights til din hjemme adresse eller til pakkeshop. finehome leverer hurtigt. Ønsker du selv at afhente din ordre, kan du gøre det hos vores lokale blomsterhandler på Østerbæksvej i Odense M. Se alle valgmuligheder i check out. finehome giver dig fri gratis fragt ved køb på over 499 kr. Bor du i Odense får du gratis fragt på alle bestillinger.

Trænger du til træningsinspiration kan du checke inspiration til hjemmetræning her. Husk at lidt træning er bedre end ingen træning 🙂

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Du kunne også være interesseret i...