Hammam håndklæde 100×180

139.00 kr.

På udkig efter originalt tyrkisk hammam håndklæde?

hammam håndklæde natur mintblå 100x180, 100% bomuld

Smukt hammam håndklæde 100×180 cm

Nyd populært hammam håndklæde på det moderne badeværelse samt til strandturen.

Fakta om finehome tyrkiske håndklæde:

  • Måler 100×180 cm
  • 100% ren tyrkisk bomuld.

Vidste du, at en af de gode ting ved et hammam håndklæde er, at jo mere det bliver brugt, jo bedre bliver tørreevnen.

finehome leverer lynhurtigt.

7 på lager

Beskrivelse

Hammam håndklæde 100×180

Fordelen ved finehome turkis blå hammam håndklæde 100×180 cm er at de store bomuldshåndklæder har god tørreevne og så tørrer de meget hurtigt efter at du har brugt det hyggelige håndklæde. Hammam håndklæder er ikke kun farvestrålende og dekorative i bademiljøet, de er også fantastiske at have med på stranden og på ferien, da de originale tyrkiske håndklæder er tyndere og lettere end almindelige håndklæder.

Hvad er et hammam håndklæde?

Et hammam håndklæde eller et pesthemal er et tyndt vævet stort klæde, som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad, det tyrkerne kalder en hamam. Hammamhåndklædet er stort nok til, at du kan vikle det om kroppen som en sarong. De populære hammam håndklæder 100×180 cm er meget populære grundet deres lethed, design, farver og tørreevne.

Tyrkiske håndklæder 

Produktinformation – finehome originale tyrkiske håndklæder:

  • Materiale: 100% bomuld
  • Vægt: 470 gram
  • Mål: hammam håndklæde 100×180 cm
  • Original tyrkisk vævning
  • Farve natur & turkis blå

Du kan vælge mellem flere farvekombinationer. Se hele udvalget af finehome hammamhåndklæder her

Vask af hammam håndklæde 100×180

Vask af hammam håndklæder – sådan gør du:

Få dit nye turkis blå hammam håndklæde 100×180 til at suge. Bomuldsfibrene er slidstærke og er velegnet til mange gentagne vaske. Fibrene i hammamhåndklædet skal aktiveres for at det kan suge optimalt. Før du tager dit store hammamhåndklæde i brug bør du lægge det i blød i en balje med koldt vand i cirka 24 timer. Det får bomuldsfibrene til at åbne sig, så de bedre kan absorbere vandet.

Vask hammam håndklædet ved så lave grader som muligt. Det sikrer hammamhåndklædernes levetid. Hammamhåndklædet kan dog tåle vaske op til 60 grader i vaskemaskinen. Hammamhåndklæderne bør hænge tørre og gerne på et tørrestativ om muligt. Når du hænge-tørrer håndklæder tager du også hensyn til miljøet. Vandkvaliteten i Danmark kan med tiden gøre håndklæderne hårde. For at få bløde håndklæder kan tørretumbler ved lav varme være en god idé.

En god tommelfinger regel for brug af hammam håndklæder er: Jo mere dit hammam håndklæde 100×180 bliver brugt, jo bedre bliver tørreevnen. Hele badetraditionen med hamam er kendt verden over. Hvis du har lyst til at læse mere fakta om hvordan et tyrkisk bad foregår kan du checke fakta her.

Har du lyst til at se udvalget af alle finehome håndklæder, kan du checke linket her finehome leverer lynhurtigt. Se muligheder for levering i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.550 kg

Du kunne også være interesseret i...