Hvad er GOTS Certificering? Global Organic Textile Standard blev udviklet af førende certificeringsvirksomheder til at definere verdensomspændende anerkendte krav til organiske og bæredygtige tekstiler. Økologi sikres fra høst af råmaterialer til miljømæssigt og socialt ansvarlig fremstilling, som også inkluderer mærkning. Certificeringen giver forbrugeren en troværdiged sikkerhed for bæredygtighed og økologisk fremstilling af tekstiler.

Økologiske håndklæder

GOTS tager ansvar for vores miljø og de mennesker, som producerer økologiske håndklæder og tekstiler. GOTS er den strengeste mærkningsordning på markedet i dag, og inkluderer også sociale kriterier for at sikre bedre arbejdsforhold for de mennesker, som producerer økologiske håndklæder og tekstiler.

GOTS sikrer en miljøvenlig tilgang fra start til slut. GOTS giver dig garanti for miljøvenlige kemikaliefrie vaskeklude og håndklæder.

Derfor skal du vælge økologisk bomuld

GOTS certificering er et rigtig godt pejlemærke, hvis du vil undgå hormonforstyrrende og azofarvestoffer, som kan fremkalde allergi og i sidste ende sygdom. Du kan være helt sikker på at dine tekstiler og håndklæder er miljøvenligt bearbejdet fra fabrikken. Der er altså en rigtig god grund at kigge efter GOTS mærket – både for din egen og miljøets skyld.

finehome home Organic Hearts håndklædeserie er blevet produceret i henhold til den eksklusive miljømærkning. Du derfor kan tilføje de smukke økologiske håndlæder til boligen med god samvittighed.

De stilfulde bæredygtige luksus håndklæder fra finehome, med sit 100% økologiske bomuld, kan benyttes i mange år grundet robustheden og den gode kvalitet. Håndklæderne tilbydes i forskellige farver, så du nemt kan finde den farve, som vil passe bedst ind i din boligindretning. Tørreevnen er fantastisk.