Bruseforhæng i stof | badeforhæng i blød bomuld. Klæber ikke. | finehome

Bruseforhæng i stof, hvid / mørkegrå

299.95 DKK

Badeforhæng i stof med flotte hangers i metal

160×190 cm hvid / mørk grå bruseforhæng i stof som ikke klæber.

Bruseforhæng i stof fra finehome giver badeværelset et ekstra flot look. Samtidig holder det på varmen inde i brusekabinen så du ikke fryser i badet. Bruseforhænget har et tidløst design og er i meget god kvalitet bomuldskvalitet. Forhænget tilbydes i flere farver. I vores sortiment får du bruseforhæng med hangers i rustfri metal

Udover et flot look garanterer vi at forhænget IKKE klæber til kroppen. Det drypper ikke efter bad, medmindre det er blevet meget meget vådt. Vi er selv rigtig glade for forhænget. Da vi i sin tid købte vores hus ville vi ændre bruseområdet idet andre forhæng klæbede mod kroppen. Efter ophængning af eget finehome GAVLE badeforhæng har vi ikke længere behov for et større bruseområde. Bruseforhænget er blødt og behageligt ved berøring.

Et køb du aldrig vil fortryde 🙂

Beskrivelse

Bruseforhæng i stof som ikke klæber sig til kroppen

Stilrent bruseforhæng i stof med striber i 100% bomuld. Funktionelt vandafvisende badeforhæng i høj kvalitet. Flotte hangers er inkluderet i prisen.

Alba Design badeforhæng i stof med hvide og mørkegrå striber pryder ethver baderum med et flot og stilrent look. Alba bruseforhæng i stof matcher finehome økologiske håndklæder i mørk grå / skifergrå. Bruseforhænget er lækkert og behageligt samtidig med at det holder på varmen i din brusekabine.

finehome Alba Design badeforhæng anbefales til opfriskning af det elegante badeværelse. Vores badeforhæng med hvide og mørkegrå striber kan naturligvis bruges med og uden finehome håndklæder:)  finehome badeforhæng er valgt i rolige favenuancer. De 160×190 bruseforhæng i stof passer i alle bademiljøer og badeværelser som forhæng til badekar eller bruseområde. Designet i stof er tidløst og kan bruges de næste mange år på grund af den gode kvalitet.

Bruseforhæng med striber

  • Mål: 160×190 cm (standardmål). Det store badeforhæng er 190 cm lang.
  • Når bruseforhænget hænger på badeforhængsstang giver det længden 5 ekstra cm. Det betyder at badeforhænget måler 195 cm ialt – ophængt i badeforhængsstang.
  • finehome tilbyder dette smukke bruseforhæng med hvide og mørkegrå striber i 3 farver: Hvid/grå, hvid/beige og hvid/mørkegrå. Alle i 100% god bomuldkvalitet.

Vask af bruseforhæng i stof

De fleste badeforhæng kan vaskes i maskinen på 30 eller 40 grader. Du bør vaske dit badeforhæng jævnligt for at hindre bakterieophobning. Følg vaskeanvisning på det hvide og mørkegrå bruseforhæng. Husk at afmontere de flotte hangers før vask. finehome bruseforhæng i stof Alba Design kan vaskes ved 40 grader unden hård centrifugering. Vi anbefaler, at du hænger bruseforhænget vådt op.

Vaskeanvsining – hvordan vaskes et jordslået bruseforhæng – skal jeg købe et nyt forhæng? (medmindre du ønsker et nyt forhæng i nyt design)

Er der sorte pletter på dit bruseforhæng i stof er det angrebet af svamp som følge af fugt. Vi anbefaler, at du rengør bruseforhænget med Rodalon. Læg forhænget i blød (1 del Rodalon og 9 dele vand). Lad det stå i blød nogle timer, før du skyller det. Hæng badeforhænget op efterfølgende. Husk god ventilation mens du tørrer stoffet. Har du yderligere spørgsmål til behandling af vores bruseforhæng med hangers eller vil du vide mere om vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller pr. telefon: 30354616.

Hvis du vil vide mere om hvordan du forlænger levetiden på dine håndklæder kan du følge dette link

finehome leverer hurtigt. Se muligheder for levering i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.700 kg

Du kunne også være interesseret i...