Bruseforhæng i stof, hvid / mørkegrå

329.00 kr.

klæbefrit badeforhæng i stof med striber

160×190 klæbefrit badeforhæng i stof

Nyd et klæbefrit badeforhæng i stof fra finehome. Det smukke bruseforhæng i stof holder på varmen inde i brusekabinen, så du ikke fryser i badet. Bruseforhænget har et tidløst design og er i meget god bomuldskvalitet. Bruseforhænget tilbydes i flere farver og leveres med 11 flotte metalkroge.

Udover et flot look garanterer vi at det 160×190 forhæng IKKE klæber til kroppen. Det drypper ikke efter bad, medmindre det er blevet meget meget vådt. Vi er selv rigtig glade for forhænget. Da vi i sin tid købte vores hus ville vi ændre bruseområdet idet andre forhæng klæbede mod kroppen. Efter ophængning af eget finehome GAVLE badeforhæng har vi ikke længere behov for et større bruseområde. Bruseforhænget er blødt og behageligt ved berøring.

Et køb du aldrig vil fortryde 🙂

Beskrivelse

Klæbefri badeforhæng i stof

Slip for ubehag i brusebadet med klæbefri badeforhæng i stof. Det stilrene bruseforhæng 160×190 cm med mørkegrå striber sikrer dig en god badeoplevelse. Badeværelsesforhænget er et funktionelt vandafvisende badeforhæng i høj kvalitet fremstillet af 100% lækker bomuld. Klæbefrit badeforhæng fra finehome er specielt fremstillet til badeværelser og badeområder. Der medfølger 11 flotte metalhangers, som er inkluderet i prisen.

Alba Design badeforhæng i stof med hvide og mørkegrå striber pryder ethvert baderum med et flot og stilrent look. Alba bruseforhæng i stof står godt til finehome økologiske håndklæder i mørk grå / skifergrå 70×140.samt til finehome store hammamhåndklæder i hvid og grå. Bruseforhænget er lækkert og behageligt samtidig med at det holder på varmen i din brusekabine.

finehome Alba Design klæbefri badeforhæng anbefales til opfriskning af det elegante badeværelse. Vores badeforhæng med hvide og mørkegrå striber kan naturligvis bruges med og uden finehome håndklæder.  finehome badeforhæng er valgt i rolige farvenuancer. Det 160×190 klæbefri bruseforhæng i stof pryder det fleste bademiljøer og badeværelser som forhæng til badekar eller bruseområde. Designet i stof er tidløst og kan bruges de næste mange år på grund af den gode kvalitet.

finehome klæbefrit badeforhæng med striber

  • Mål: 160×190 cm (standardmål). Det store badeforhæng er 190 cm langt og 160 cm bredt.
  • Når bruseforhænget hænger på badeforhængsstang giver det længden 5 ekstra cm. Det betyder at badeforhænget måler 195 cm i alt – ophængt i badeforhængsstang.
  • finehome tilbyder dette smukke klæbefri bruseforhæng med hvide og mørkegrå striber i 3 farver: Hvid/grå, hvid/beige samt hvid og mørkegrå. Alle i 100% god bomuldskvalitet.

Vask af bruseforhæng i stof

De fleste badeforhæng kan vaskes i maskinen på 30 eller 40 grader. Du bør vaske dit klæbefri badeforhæng jævnligt for at hindre bakterieophobning. Følg vaskeanvisning på det hvide og mørkegrå bruseforhæng. Husk at afmontere de flotte hangers, metalkroge før vask. finehome bruseforhæng i stof Alba Design kan vaskes ved 40 grader uden hård centrifugering. Vi anbefaler, at du hænger bruseforhænget vådt op.

Vaskeanvisning – hvordan vaskes et jordslået bruseforhæng – skal jeg købe et nyt forhæng? (medmindre du ønsker et nyt forhæng i nyt design)

Er der sorte pletter på dit bruseforhæng i stof er det angrebet af svamp som følge af fugt. Vi anbefaler, at du rengør bruseforhænget med Rodalon. Læg forhænget i blød (1 del Rodalon og 9 dele vand). Lad det stå i blød nogle timer, før du skyller det. Hæng badeforhænget op efterfølgende. Husk god ventilation mens du tørrer stoffet. Har du yderligere spørgsmål til behandling af finehome klæbefri badeforhæng med metal kroge eller vil du vide mere om vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: info@finehome.dk eller pr. telefon: 30354616.

Det det samlede udvalg af bad og badeværelsesforhæng fra finehome lige her Hvis du vil vide mere om hvordan du forlænger levetiden på dine håndklæder kan du følge dette link

finehome leverer dit nye bruseforhæng og klæbefri badeforhæng i stof hvid mørk grå hurtigt . Se muligheder for levering samt helt selv i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.700 kg

Du kunne også være interesseret i...