Bruseskraber messing

289.00 kr.

finehome skraber til badeværelse

Klassisk og elegant bruseskraber i messing. Bruseskraberen har et godt greb så du nemt og effektivt kan fjerne vand og sæberester på brusevæggen efter badet. Ved køb af finehome bruseskraber medfølger en fin krog i messing, så du kan nemt kan hænge ding væg- og bruseskraber i badeområdet

Bruseskraberen har en small / medium bredde på 25 cm – en god størrelse der sikrer, at du kan komme ind i kroge og hjørner 🙂

7 på lager

Beskrivelse

Moderne messing bruseskraber

finehome bruseskraber messing med holder er en small/medium eksklusiv messing bruseskraber. En skraber til brusevæggen er et must i bruseområdet. finehome vægskraber messing med holder er en stilfuld og vægskraber der elegant kommer rundt i alle hjørner. Den polerede messing bruseskraber er nem at rengøre og så kan holderen nemt hænge på kanten af brusevæggen. Bruseskraberen er modstandsdygtig overfor kalk og fugt. Den er nem at rengøre og så har bruseskraberen i messing en fin kant, der kan fjerne vandet på i badeområdet.

Bruseskraber blank messing

En bruseskraber er et vigtigt redskab til at holde dit badeværelse rent og pænt. Den kan bruges til både at fjerne vand og sæberester fra glas, klinker med også andre overflader. Looket på skraberen er elegant.

Når du vælger en skraber til badeværelse, er der nogle ting, du skal overveje:

  • Materiale: Skrabere er typisk lavet af gummi, silikone, rustfrit stål eller plast. Gummi og silikone er gode valg til glat overflader, da de ikke vil ridse. Rustfrit stål er et stærkt og holdbart materiale, der kan modstå fugt og kalk. Plast er et budgetvenligt valg, men det er ikke så holdbart som andre materialer.

  • Størrelse: Skrabere fås i forskellige størrelser. En mindre skraber er god til at komme ind i kroge og hjørner, mens en større skraber er bedre til at dække større overflader.

Detaljer finehome bruseskraber blank messing

  • Bredde på skrabe hoved: 25 cm
  • Højde: 19 cm
  • Vægt: 170 gram
  • Holder af messing måler 12 cm og vejer 45 gram

finehome messing bruseskraber til badeværelse har en god overflade så skraberen ikke glider ud af hånden, når du er i badet, hvilket man jo ofte er….:-) vil du vide lidt om hvor ofte man bør gå i bad kan du klikke her.

Klik på badeværelsestilbehør, hvis du lyst til at se det samlede udvalg af finehome produkter til badeværelse.

Yderligere information

Vægt 0.350 kg

Du kunne også være interesseret i...