Skraber til badeværelse

219.00 kr.

finehome skraber til badeværelse

Effektiv bruseskraber i sort. Bruseskraberen har et godt greb så du nemt og effektivt kan fjerne vand og sæberester på brusevæggen efter badet. Ved køb af finehome bruseskraber medfølger en fin sort silikonekrog, så du kan hænge din skraber på brusevæggen.

Bredde: 21,5 cm

– en god størrelse der sikrer, at du kan komme ind i kroge og hjørner 🙂

13 på lager

Beskrivelse

Bruseskraber sort

En skraber til badeværelse er et uundværligt badeværelsestilbehør i brusebadet. finehome bruseskraber med holder er en stilfuld og effektiv sort bruseskraber, der er lavet af silikone. Materialet er nem at rengøre og så kan den holde i mange år på badeværelset. Bruseskraberen er modstandsdygtig overfor kalk og fugt. Den er nem at rengøre og så har bruseskraberen i sort en fin kant, der kan fjerne vandet på brusevæggen.

Skraber til badeværelse

En bruseskraber er et vigtigt redskab til at holde dit badeværelse rent og pænt. Den kan bruges til både at fjerne vand og sæberester fra glas, klinker med også andre overflader.

Når du vælger en skraber til badeværelse, er der nogle ting, du skal overveje:

  • Materiale: Skrabere er typisk lavet af gummi, silikone, rustfrit stål eller plast. Gummi og silikone er gode valg til glat overflader, da de ikke vil ridse. Rustfrit stål er et stærkt og holdbart materiale, der kan modstå fugt og kalk. Plast er et budgetvenligt valg, men det er ikke så holdbart som andre materialer.

  • Størrelse: Skrabere fås i forskellige størrelser. En mindre skraber er god til at komme ind i kroge og hjørner, mens en større skraber er bedre til at dække større overflader.

Detaljer finehome skraber til badeværelse sort

  • Bredde på skrabe hoved: 21,5 cm
  • Højde: 20 cm
  • Vægt: 140 gram

Ved køb af finehome sorte bruseskraber får du også en silikonekrog, der kan hænges direkte på glassets kant og holde selve bruseskraberen. Ved brug af silikonekrog er du fri for at have bruseskraberen liggende frit i baderummet.

finehome skraber til badeværelse har en god overflade så skraberen ikke glider ud af hånden når du er i badet, hvilket man jo ofte er….:-) vil du vide lidt om hvor ofte man bør gå i bad kan du klikke her.

Klik på badeværelsestilbehør, hvis du lyst til at se det samlede udvalg af finehome produkter til badeværelse.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg

Du kunne også være interesseret i...