Grå vasketøjskurv

119.00 kr.

God grå vasketøjskurv med inderpose til en overkommelig pris. Kurven er perfekt til dig, der gerne vil have en billigere løsning, men stadig bevare en høj kvalitet.

Snavsetøjskurv grå til opbevaring af vasketøj

Super god 50 cm høj snavsetøjspose i grå

Mål:

 • Bredde: 43 cm
 • Dybde: 33 cm
 • Højde: 50 cm
 • Liter: 64,5 liter
 • Vægt: 200 gram

Med finehome vasketøjskurv er vasketøjet samlet og klar til vask.

20 på lager

Beskrivelse

Vasketøjskurv grå

Sammenklappelig grå vasketøjskurv af kanvas med plastbelagt inderside samt 2 hanke til nem vasketøjs opbevaring. ”The weather is nice today, WASHDAY” er sammen med hvide motiver af trykt  på den ene side af den super fine grå vasketøjspose. Det er praktisk og nemt at transportere snavsetøjet fra vaskemaskine til tørresnor med denne letvægts-vaskekurv. Den grå vasketøjskurv former sig efter det bløde indhold, men står samtidigt stabilt på gulvet.

Nem vasketøjsopbevaring

En vasketøjskurv er et “must have”. Det er en god idé, at have en vasketøjskurv stående i soveværelse eller på badeværelse, så snavsetøjet ikke flyder vildt omkring i hjemmet. Det beskidte tøj bør opbevares et sted indtil vask. finehome grå vasketøjskurv opfylder alle krav til en let, praktisk, sammenklappelig kurv med vandafvisende inderside.

Letvægts vasketøjskurv

finehome 200 gram vasketøjskurv grå har robuste hanke. Den pæne kurv til vasketøj kan bindes i toppen med kraftige hvide bomuldssnore. Der er nemlig monteret en løbegang i toppen af den 50 cm høje sammenklappelige vasketøjskurv. Formen på kurven er rektangulær 33x43x50 cm. Vasketøjsposen er sammenfoldelig, hvilket betyder, at den er nem at opbevare, når kurven ikke er i brug.

Grå vasketøjskurv – produktbeskrivelse

Snavsetøjskurv grå til opbevaring af vasketøj

Rummelig 50 cm høj snavsetøjspose i hyggeligt hjemligt design

Praktisk opbevaringspose til vasketøj. Snavsetøjsposen er også velegnet til opbevaring af puder, tæpper, tøj samt andre bløde tekstiler.

Størrelse – finehome grå vasketøjspose

 • Bredde: 43 cm
 • Dybde: 33 cm
 • Højde: 50 cm
 • Liter: 64,5 liter
 • Vægt: 200 gram

Washday vasketøjspose grå har en yderside af kanvas og en inderside med plastbelægning.

Farver: Tilbydes i grå samt brun.

Se evt. også det store udvalg af gode håndklæder samt bruseforhæng stof, der ikke klæber mod kroppen.

Plastik vasketøjskurv

Med en dybde på 33 cm og en bredde på 43 cm får du en rimelig smal snavsetøjspose, som er nem at opbevare. Plastik indersiden sikrer, at meget vådt tøj ikke dypper på gulvet.

Gode vaskeråd

Opbevar vasketøjet samlet i en vasketøjskurv indtil du er klar til at vaske. Husk at sortere tøjet i de rigtige farvenuancer samt check vasketemperatur af tekstilerne.

 • Dosér vaskemiddel korrekt
 • Vasketøjet får en skøn frisk duft, hvis tøjet tørres udenfor i blæsevejr.
 • Vask nyt tøj før brug, så undgår du eventuelle hudgener fra rester af farvestoffer

Har du brug for flere gode vaskeråd kan du checke sitet her

Har du fået lyst til at opbevare dit vasketøj i en funktionel og holdbar letvægts grå vasketøjskurv? Hvis ja, kan du bestille din kurv nemt og sikkert online lige her. finehome leverer gratis i Odense samt gratis i resten af landet ved køb for mere end 499 kr. finehome leverer lynhurtigt.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelse

Bredde: 43 cm Dybde: 33 cm Højde: 50 cm Liter: 64,5 liter Vægt: 200 gram

Du kunne også være interesseret i...