Vasketøjspose

119.00 kr.

Praktisk og rummelig brun vasketøjspose til en overkommelig pris. Vasketøjsposen er perfekt til dig, der gerne vil have en billigere løsning, men stadig bevare en høj kvalitet.

Mål:

Brun snavsetøjspose med snore

Flot og rummelig vasketøjspose til opbevaring af vasketøj

 • Bredde: 43 cm
 • Dybde: 33 cm
 • Højde: 50 cm
 • Liter: 64,5 liter
 • Vægt: 200 gram

Med finehome vasketøjspose er vasketøjet samlet et sted indtil du er klar til vaskedag.

Beskrivelse

Rummelig vasketøjspose

Sammenklappelig brun vasketøjspose med kanvas yderside og plastbelagt inderside. Den rummelige snavsetøjspose med 2 hanke yderst praktisk til opbevaring af snavsetøj. ”The weather is nice today, WASHDAY” er sammen med hvide motiver trykt på den ene side af den praktiske tøjpose. Det er nemt at transportere snavsetøjet fra vaskemaskine til tørresnor med finehome letvægts vasketøjspose. Den tøjpose former sig efter det bløde indhold, men står alligevel stabilt på gulvet.

Nem vasketøjsopbevaring

En vasketøjspose er et “must have”. Det er en god idé, at have snavsetøjsposen stående i soveværelse eller på badeværelse, så snavsetøjet ikke flyder vildt omkring. Det beskidte tøj bør opbevares et sted indtil vask. finehome brune vasketøjspose opfylder alle krav til en let, praktisk, sammenklappelig tøjpose med vandafvisende inderside.

Letvægts vasketøjspose

finehome 200 gram snavsetøjspose brun har 2 robuste hanke. Den moderne vasketøjspose kan bindes i toppen med kraftige hvide bomuldssnore. Der er nemlig monteret en løbegang i toppen af den 50 cm høje sammenklappelige tøjpose. Formen på opbevaringsposen er rektangulær 33x43x50 cm. Det er nemt at opbevare vasketøjsposen når den ikke er i brug på grund af den sammenklappelige funktion..

Brun vasketøjspose – produktbeskrivelse

Praktisk opbevaringspose til vasketøj. Snavsetøjsposen er også velegnet til opbevaring af puder, tæpper, tøj samt andre bløde tekstiler.

Størrelse – finehome brune vasketøjspose

 • Bredde: 43 cm
 • Dybde: 33 cm
 • Højde: 50 cm
 • Liter: 64,5 liter
 • Vægt: 200 gram

Washday vasketøjspose brun har en yderside af kanvas med plastbelægning på indersiden, der sikrer at der ikke drypper vand fra posen.

Tøjposen tilbydes i følgende farver: Brun og grå.

Plastik vasketøjskurv

Med en dybde på 33 cm og en bredde på 43 cm får du en rimelig smal snavsetøjspose, som er nem at opbevare. Plastik indersiden sikrer, at meget vådt tøj ikke dypper på gulvet.

Gode vaskeråd

Opbevar vasketøjet samlet i en vasketøjspose indtil du er klar til at vaske. Husk at sortere tøjet i rette rigtige farvenuancer samt check vasketemperatur af tekstilerne.

 • Dosér vaskemiddel korrekt
 • Vasketøjet får en skøb frisk duft, hvis tøjet tørres udenfor i blæsevejr.
 • Vask nyt tøj før brug, så undgår du eventuelle hudgener fra rester af farvestoffer

Har du brug for flere gode vaskeråd kan du checke sitet her

Har du lyst til at se det samlede udvalg af gode håndklæder samt bruseforhæng stof, der ikke klæber mod kroppen, kan du checket på links.

Vil du også opbevare dit vasketøj i en funktionel og holdbar letvægts vasketøjspose brun? Hvis ja, kan du bestille din snavsetøjspose nemt og sikkert online lige her. finehome leverer gratis i Odense samt gratis i resten af landet ved køb for mere end 499 kr. finehome leverer lynhurtigt.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelse

Bredde: 43 cm Dybde: 33 cm Højde: 50 cm Liter: 64,5 liter Vægt: 200 gram

Du kunne også være interesseret i...