Tilbud

Håndklædesæt grå – 6 stk.

Original price was: 599.00 kr..Current price is: 375.00 kr..

Tid til nye luksuriøse håndklæder i grå? Køb et lækkert håndklædesæt bestående af 6 lækre bomuldshåndklæder:

Grå håndklæder med frynser i håndklædesæt fra finehome

SPAR penge og køb et luksus håndklædesæt grå online

Du får:

  • 2 stk. gæstehåndklæder á 40 x 60 cm
  • 2 stk. håndklæder á 50 x 100 cm
  • 2 stk. badehåndklæder á 70 x 140 cm

Luksus håndklæderne er af 100% lækker bomuld med høj rigtig gode tørreegenskaber.

Håndklæderne holder på den lyse grå farve og form vask efter vask.

Beskrivelse

Tilbud håndklæder online

Tilbud håndklæder hos danske finehome. Opgradér og nyd den ægte spafornemmelse hjemme hos dig selv med denne lækre håndklædepakke grå fra finehome. Håndklæderne er lavet i en super blød og ekstra absorberende kvalitet, og de fås i tre forskellige farver. Håndklæderne er med flotte stropper både i den korte og lange ende.

Du får 6 grå luksuriøse håndklæder i følgende størrelser: 

  • 2 stk. gæstehåndklæder á 40 x 60 cm
  • 2 stk. håndklæder á 50 x 100 cm
  • 2 stk. badehåndklæder á 70 x 140 cm

Håndklædesættet på tilbud tilbydes også i farverne: beige, hvid.

Tilbud håndklæder: Spotpris 375 kr. SPAR mere end 35% på luksus håndklædesæt bestående af hele 6 stk. luksus håndklæder.

Tilbud håndklædesæt grå

finehome Cenon Design er en lækker badeværelses-accessoires til dit hjem og badeværelse. Findes der noget bedre end et lækkert blødt håndklæde efter badet med god tørreevne? Den lyse grå farvetone i håndklædet klæder ethvert nordisk bademiljø. Håndklædet er fremstillet i en blød bomuld for at opnå den optimale absorbers og komfort.

Vaskeanvisning – bomuldshåndklæder

Det anbefales, at håndklædet lægges i blød i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve. Skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Det anbefales derfor ikke, at bruge skyllemiddel, når du vasker dine håndklæder. Tilsæt i stedet en lille smule eddike til din vask. Eddike er med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene og er samtidig mere skånsomt for miljøet. Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres.

Tilbud håndklæder – hos os kan du altid finde gode tilbud på luksuriøse håndklæder. Har du lyst til at se det samlede udvalg af finehome håndklæder samt håndklædesæt skal du klikke her.

Tilbud håndklæder – Levering og fragt

finehome grå håndklædesæt leveres med GLS eller DAO til nærmeste pakkeshop/pakkeboks lynhurtigt. Få gratis fragt på alle leveringer i Odense og få gratis fragt i resten af landet ved køb for mere end 499 kr.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Vaskeanvisning

Vaskes ved max 60 grader

Størrelse

30×30, 50×100 cm, 70×140

Du kunne også være interesseret i...