Tilbud

Hamam badehåndklæde, 100X150, SEFA Hvid med flotte røde striber

Original price was: 179.00 kr..Current price is: 129.00 kr..

På udkig efter store badehåndklæder og hammam håndklæder 100×150 cm?

Hamam håndklæde rød / hvid

Strandhåndklæde & hammamhåndklæde med striber.

Nyd luksusudgaven af det populære tyrkiske hammamhåndklæde.

Det store 100×150 cm håndklæde med ekstra længde er perfekt som luksus badehåndklæde og strandhåndklæde

Badehåndklædet føles eksklusivt i hånden.

Det store håndklæde af 100% lækker bomuld er lidt kraftigere end det man normalt forbinder med et tyrkisk hammamhåndklæde, men det tørrer stadig hurtigt.

Håndklædet har 2 stropper og er elegant afsluttet med fine frynser

Beskrivelse

Tyrkisk håndklæde

Lækkert Tyrkisk håndklæde til sommerhus, badeværelse samt outdoor room. Vælg mellem 2 fantastisk flotte styles og brug luksus udgaven af finehome smukke hammamhåndklæder 100×150 som strandhåndklæde, på solvognen eller som det store luksushåndklæde med ekstra længde og bredde på badeværelset. finehome SEFA hammamhåndklæder med røde striber er lidt kraftigere en det helt almindelige tynde tyrkiske håndklæde.

Hammam håndklæder med striber

Luksus udgaven af finehome tyrkisk håndklæde SEFA design tilbydes i 2 farver.

  • Hammam håndklæde hvid med røde striber 100×150 med 2 stropper samt
  • Hammam håndklæde hvid med lyse grå striber 100×150 med 2 stropper. Klik på link for at se hvid/grå hammamhåndklæde
Hamam håndklæder pestemal

Luksus hamam håndklæder. Outdoor living & smukke bademiljøer. Mål 100×150 cm.

Før brug – tyrkisk håndklæde – pestemal
Vi anbefaler at hammamhåndklædet lægges i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Håndklædet vaskes herefter. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

De bløde hammamhåndklæder
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel, idet skyllemiddel lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. I stedet anbefaler vi en lille smule eddike i vaskemaskinen. Eddike  fjerner sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også mere skånsom for miljøet. Vi anbefaler at vaske det store hammamhåndklæde ved 60 grader. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.

Yderligere info:
Luksus udgaven af finehome tyrkisk håndklæde 100×150 cm er en anelse kraftigere end det man normalt forbinder med et hammam håndklæde.

Fakta – Hamam håndklæde strandhåndklæde tyrkisk håndklæde

Produktspecifikationer:

  • Længde: 150 cm
  • Bredde: 100 cm
  • finehome smukke hammamhåndklæder er fremstillet af 100% blød bomuld
  • Tyrkisk håndklæde – SEFA DESIGN 100×150 cm.
  • Farve – Hvid med røde striber
  • CARDED 360 GSM

Hvad er hammam håndklæder

Hammam, hamam, tyrkisk bad, tyrkisk spa, tyrkisk håndklæde…hammamhåndklæder… kært barn har mange navn 🙂 Det var oldtidens grækere, som var de første til at lave offentlige bade. Disse bestod af storebadekar med varmt vand, hvor indbyggere kunne blive plejet. Med stor inspiration i oldtidens Grækenland byggede romerne de omfangsrige badeanlæg, hvoraf et af disse stadig findes i Rom. Da Romerriget gik lidt i opløsning, blev traditionen med hamam taget til Tyrkiet og Mellemøsten, hvor baderitualet blev tilpasset Islam og den muslimske tro. Hele badetraditionen ift. hamam er kendt verden over. Har du lyst til at læse mere fakta om hamam & tyrkisk bad kan hammamguiden give dig et overblik over traditioner mm.

Har du lyst til at mærke vide mere om vores hammam håndklæder kan du kontakte os på: info@finehome.dk eller pr. telefon: 30354616.

Køb luksus tyrkisk håndklæde online hos finehome. Har du lyst til at se det samlede udvalg af gode bomuldshåndklæder og hammamhåndklæder fra finehome kan du følge dette link

Du får gratis fragt på alle leveringer i Odense samt gratis fragt i resten af landet ved køb over 499 kr. finehome leverer lynhurtigt.

Yderligere information

Vægt 0.600 kg
Størrelse

100×150 cm

Du kunne også være interesseret i...